Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!

BOSCH AERO TWIN VISKERBLADE

Hos Euromaster fører vi de testvindende kvalitetsviskerblade Aero Twin fra Bosch i alle vores centre. Bosch Aerotwin viskerblade er med til at sikre dig det bedste udsyn, når du kører på landevejen. 

Aerotwin viskerblade er af en meget høj kvalitet og med en indstøbt fjeder, som former sig efter ruden. Det gør, at viskerbladet altid er i fuldstændig kontakt med ruden, så du får det bedst mulige udsyn, når du kører. 


AERO TWIN VISKERBLAD ER BEDST I TEST
Blandt andre FDM tester jævnligt viskerbladene på markedet, og i deres seneste test
 får Aerotwin viskerbladene titlen som testvinder. Det får de også i testen hos Autoexpress, hvor Aerotwin vurderes som "et af de mest lydløse viskerblade" og "at de efterlader ruden fuldstændigt ren uden striber".

Se også Motormagasinets test, hvor Aerotwin klarer sig "suverænt".  


HVILKE VISKERBLADE PASSER TIL DIN BIL?
Vi hjælper dig gerne med at finde de viskerblade, der passer til din bil. Du kan altid kontakte
dit lokale Euromastercenter direkte eller ringe til vores kundeservice på 87 28 28 28. Vi skifter også gerne dine viskerblade for dig i vores pakke med montering inklusiv Bosch viskerblade.

Her kan du se, hvornår det er tid til at skifte viskerblade.

  • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Vi udskifter viskerbladene eller vinduesviskerne i forruden på din bil, når de begynder at trænge. I vores pakkeløsning skifter vi viskerbladene for kun 309 kroner inkl. Bosch viskerblade til forruden.
    Kr. 309,00
    Ekskl. evt. ekstramaterialer.

    BESTIL


  


 

Find dit Naermeste center

Find center