• (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Skal vi skifte din forlygtepære for 179 kroner inkl. pære (ekskl. Xenon og LED)? Prisen gælder for Philips halogenpærer - i høj kvalitet og med en lang holdbarhed. Bestil en tid til pæreskift online i dag!
  Kr. 189,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Bestil tid online og få skiftet pæren i bilen for kun 95,- inkl. pære (ekskl. Xenon og LED)! Vi bruger Philips halogenpærer - og kan skifte bl.a. pærer til baglygter, blinklys, baklys, tågelygter, bremselys.
  Kr. 95,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Det er afgørende for både din og dine medtrafikanternes sikkerhed, at dine forlygter er indstillede korrekt. Vi justerer dine forlygter på bilen, så de står med den korrekte og lovlige nedfaldsvinkel.
  Kr. 244,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Få en gratis kontrol af dine lys og lygter - så du er synlig og sikker i trafikken. Vi hjælper med både LED, Xenon og halogenpærer, hvis du får behov for det.
  Kr. 0,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.


PÆRESKIFT OG PÆRER TIL BILEN

I vores landsdækkende Euromastercentre finder du et stort udvalg af halogenpærer, LED-pærer og Xenonpærer fra Philips til din bil. Vi har både forlygtepærer til fjernlys, nærlys, positionslys, tågelygter, blinklys og kørelys - samt øvrige pærer til baglygter, blinklys, baklys, tågelygter, bremselys og nummerpladelys på hylderne.

Hvis du selv ønsker at montere pærerne på bilen, kan vi hjælpe dig med at finde den rette pære til din bil. Vi kan også skifte dine pærer i bilen for dig:

✔️  Skift af forlygtepære inkl. pære for 189 kroner pr. stk.
✔️  Skift af øvrige pærer inkl. pære for 95 kroner pr. stk.


VIL DU SELV SKIFTE DINE PÆRER I BILEN?
Det kan du nemlig sagtens. Der er dog nogle ting, som du skal være opmærksom på, når du selv skifter pærerne i bilen. 

Philips har heldigvis lavet en masse gode videoer med tips, og hvis du er heldig, har de også lavet en video om, hvordan du skifter pærerne på lige netop på din bil. Her får du også af vide, hvad du skal være opmærksom på, når du selv vil skifte pærerne i din bil.

Klik her for at se, hvordan du skifter pæren på din bil

BRUGER DIN BIL HALOGENPÆRER, XENONPÆRER ELLER LED-PÆRER?
Hvis du ikke ved, om din bil bruger Philips halogenpærer eller Philips Xenon- eller LED-pærer, så kan du bare give os et kald. Du kan også bruge Philips' værktøj her.

Vi kan give dig et svar med det samme, når vi kender dit registreringsnummer. Når vi ved, hvilken bilmodel du har, ved vi nemlig også, hvilken pære din bil bruger. Vi ved også, hvor længe udskiftningen af pæren vil tage - på nogle biler skal kofangeren eksempelvis af for at kunne skifte pæren. 

Prisen for udskiftning af Philips forlygtepære er 189 kroner pr. stk, og prisen for udskiftning af Philips pære i andre lygter er 95 kroner pr. stk. I denne pakkepris er inkluderet skift samt den Philips pære, der passer til din bil.

Vær opmærksom på, at hvis din bil bruger Xenon- og LED-pærer gælder denne pakkepris for udskiftning af bilens lygtepærer dog ikke. Prisen for Xenon- og LED-pærer samt udskiftningen af disse afhænger nemlig i høj grad af bilmærke og bilmodel.

Ring til dit lokale Euromastercenter eller til vores kundeservice på 87 28 28 28 for at få din endelige pris på udskiftning af pæren på din bil + prisen på den Xenon eller LED-pære, der passer til din bil.

Du er naturligvis også meget velkommen til at forespørge os på chat her til højre.
SÅDAN KONTROLLERER DU SELV DINE LYGTER MED 5 STEPS
✔️ Parker bilen 5 meter foran en port eller mur.
✔️ Mål fra jorden og op til midten af forlygten.
✔️ Træk 5 cm fra højden.
✔️ Afmærk afstanden på porten eller muren.
✔️ Tænd bilens nærlys og aflæs om grænsen mellem lyset og mørket er langs med afmærkningen.


HAR DU LYS I PÆREN?
Hvis ikke, så anbefaler vi, at du får det med det samme. I maj 2018 kom der nye synsregler, som indebærer, at din bil skal til omsyn, hvis du har forkertindstillede forlygter samt manglende stoplys (som i øvrigt også vil medføre et køreforbud). Det er vigtigt, at du har det rette lys, så du kan se vejen og dine medtrafikanter kan se dig.
 

HOS EUROMASTER BRUGER VI PÆRER FRA PHILIPS
Hvis du søger det optimale lys til din bil, så er det en pære fra Philips, du skal have fat i. Pærerne fra Philips er af høj kvalitet, og de har en lang holdbarhed. De giver dig et super klart lys og øger dermed din sikkerhed, når mørket falder på.

Philips' webside kan du ved at indtaste bilmærke, bilmodel og bilserie få vist de pærer, der passer til din bil. Vi kan naturligvis altid guide dig i centrene, så du får den rigtige pære på bilen.FORLYGTEPÆRE INKL. SKIFT AF PÆRE FOR 189 KRONER
Vi skifter din forlygtepære for 189 kroner pr. stk. Prisen er inklusiv halogenpære. Det tager os cirka 15 minutter at skifte pæren i forlygten i din bil. Vi tager dog forbehold for, at skiftet af forlygtepæren kan vare lidt længere på nogle bilmodeller og bilmærker. Xenonpærer og LED-pærer er ikke inkluderet i denne pakke, men det kan vi naturligvis også hjælpe med. Book din tid til forlygtepæreskift i bilen her.

ØVRIGE PÆRER INKL. SKIFT AF PÆRE FOR 95 KRONER
Vi skifter dine øvrige pærer for 95 kroner pr. stk. Prisen er inklusiv halogenpære. 
Det tager os cirka 10 minutter at skifte pæren i din bil. Dog tager vi forbehold for, at pæreskiftet ved nogle bilmærker og bilmodeller kan vare lidt længere. Xenonpærer og LED-pærer er ikke inkluderet i denne pakke. Book din tid til pæreskift i bilen her.
 

Find dit Naermeste center

Find center