Specifikationer for Tourgear Modula tagboks

Farve: Sort
Mål: 197 x 71 x 47 cm
Størrelse: 460 liter
Vægt: 15 kg
Plads: Op til 75 kg
Certificeringer: TÜV/GS
Øvrigt: Højreåbning

Du kan læse mere om Modula tagboksen her. 

Sort Modula tagboks, 460 liter

Har du ikke plads til alle pakkenellikerne i bilen til ferien, så er den mørke Modula tagboks på 460 liter måske løsningen?Mangler du plads i bilen til 75 kg baggage?

Den sorte, blanke tagboks er en god allround tagboks med en kapacitet på 460 liter, som kan rumme op til hele 75 kg. Der er både plads til skiene, når bilferien går til de sneklædte lande eller til alle taskerne, når sommerferien går sydpå.


Tagboksen fra Tourgear har en flot, blank overfladefinish i sort, og tagboksen fås også i sølv. Tagboksen har centrallås og åbnes meget praktisk i højre side.
 


 

 • Den sorte tagboks med 460 liters kapacitet fra Modula er god all-round tagboks med plads til op til hele 75 kg. Tagboksen har en blank overfladefinish i sort. Tagboksen har centrallås og åbnes meget praktisk i højre side.
  Kr. 2899,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Hvis du gerne vil have monteret tagboksen på din bil, kan du også bestille tid online til montering af tagboksen, så klarer vi den.
  Kr. 309,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Smart lille tagboks på 340 liter - til dig der lige mangler lidt ekstra plads.
  Kr. 1999,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Den sølvfarvede tagboks med 460 liters kapacitet fra Modula er god all-round tagboks med plads til op til hele 75 kg. Tagboksen har centrallås, åbnes i højre side, måler 197 cm x 71 x 47 cm - og vejer 15 kg.
  Kr. 2899,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Modulas største tagboks på 650 Liter, til dig der skal have ekstra meget udstyr med på ferien.
  Kr. 4499,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB

BEMÆRK VENLIGST, AT DER KAN VÆRE EN LEVERINGSTID PÅ OP TIL TRE DAGE FOR MODULA TAGBOKSEN - UNDER NORMALE OMSTÆNDIGHEDER DOG KUN EN DAG. DU KAN ALTID KONTAKTE DIT CENTER FOR AT HØRE DEN HELT SPECIFIKKE LEVERINGSTID PÅ TAGBOKSEN.


 

Find dit nærmeste center