Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
 • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Vi udskifter viskerbladene eller vinduesviskerne i forruden på din bil, når de begynder at trænge. I vores pakkeløsning skifter vi viskerbladene for kun 329 kroner inkl. Bosch viskerblade til forruden.
  Kr. 329,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Vi udskifter viskerbladet på din bagrude på din bil, når de begynder at trænge. I vores pakkeløsning skifter vi viskerbladene for kun 189 kroner inkl. Bosch viskerblad.
  Kr. 189,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL

VISKERBLADE INKL. MONTERING 

I alle vores Euromastercentre har vi et stort udvalg af viskerblade til din bil. Du kan bestille tid online til udskiftning af din bils viskerblade til både forrude og bagrude - læg blot servicen i kurven. 

Du behøver ikke bekymre om, hvilke viskerblade der passer til din bil. Når du indtaster din bils registreringsnummer, så finder vi de viskerblade, der passer til netop din bil.

HVOR TIT SKAL DU SKIFTE VINDUESVISKERE?
Hvis dine vinduesviskere begynder at lave en ridsende lyd eller hoppe hen over ruden, så er det et tegn på, at det er tid til at skifte viskerblade. Når vinduesviskere bliver for gamle, bliver gummiet nemlig hårdt og mindre fleksibelt, og de får dermed sværere ved at fjerne vand, sne og snavs fra ruden.  

Vinduesviskerne er vigtig for dit udsyn, så vi anbefaler at tjekke tilstanden på dine viskerblade inden sæsonskift både for din og dine medtrafikanters sikkerhed og udskifte efter tilstanden.

I løbet af vintersæsonen bliver viskerbladene udsat for kulde, snavs, is og sne på ruderne, der slider viskerbladene. Om sommeren slides viskerbladene af støv, insekter og det våde danske sommervejr. Særligt, når det danske vejr har en tendens til at være til den våde side anbefaler vi at tjekke viskerbladenes tilstand efter både sommer - og vintersæsonen.


HVILKE VISKERBLADE PASSER TIL DIN BIL?
Hos Euromaster kan du købe nye viskerblade til din bil, når viskerbladene begynder at trænge. I vores pakkeløsning skifter vi dine viskerblade til forruden for 329 kroner inklusiv. montering, hvor vi monterer Bosch viskerblade. Vi udskifter også viskerbladet til din bils bagrude til 189 kroner inklusiv montering. Vi har altid et par viskerblade, der passer til netop din bil. 


HVILKE VISKERBLADE ER BEDST?
Hvis du vil have langtidsholdbare viskerblade, så har Bosch Aerotwin vundet samtlige tests, hvor de skiller sig særligt ud på kvalitet til forruden. Bosch har i mere end 100 år specialiseret sig i kvalitetstilbehør til biler. Hos Euromaster kan du få Bosch Aerotwin til 329 kroner inklusiv montering til forruden eller andre øvrige Bosch viskerblade til din bil.

Du kan altid kontakte dit Euromastercenter direkte eller ringe til vores kundeservice på 87 28 28 28. 
 

Find dit Naermeste center

Find center