Viskerblade inkl. montering for 309 kroner

I alle vores centre finder du et stort udvalg af viskerblade til din bil. Du kan også bare kigge forbi dit lokale Euromastercenter og lade os skifte dine viskerblade til bilens forruden for kun 309 kroner inkl. både viskerblade og montering (gælder dog ikke Bosch Aero Twin viskerblade). Du kan bestille tid til nye viskerblade inkl. montering til forruden herunder - læg blot servicen herunder i kurven. 

Du kan læse mere om, hvornår det er tid til at skifte viskerblade her.
 

  • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Vi udskifter viskerbladene eller vinduesviskerne i forruden på din bil, når de begynder at trænge. I vores pakkeløsning skifter vi viskerbladene for kun 309 kroner inkl. Bosch viskerblade til forruden.
    Kr. 309,00
    Ekskl. evt. ekstramaterialer.

    BESTIL


Viskerblade fra Bosch
Hos Euromaster har vi altid et viskerblad, der passer til din bil - og vi kan udskifte viskerbladene eller vinduesviskerne i forruden på din bil, når de begynder at trænge.

I vores pakkeløsning skifter vi viskerbladene for kun 309 kroner inkl. Bosch viskerblade.

Aero Twin viskerblade fra Bosch er ikke inkluderet i denne pakke, men prisen gælder for alle øvrige Bosch viskerblade til forruden til personbiler. 


Hvilke viskerblade passer til din bil?
Vi hjælper dig gerne med at finde de viskerblade, der passer til din bil. Vi kan med det samme se, hvilke viskerblade du skal bruge til din bil, n
år vi kender registreringsnummeret på din bil. 

Du kan altid kontakte dit Euromastercenter direkte eller ringe til vores kundeservice på 87 28 28 28. 

Vi skifter også gerne dine viskerblade for dig i vores pakke med montering inkl. Bosch viskerblade til forruden. 


 

Find dit Naermeste center

Find center