BILPLEJE

Vi har alt, du skal bruge for at vedligeholde din bil på det ydre. Om du mangler vinduesrens, klimarens, fælgrens eller en vaskespand med det hele til bilen, finder du det hos Euromaster.

Eksempelvis har vi både cockpitpleje og fælgrens, så din bil får den bedste pleje fra inderst til yderst, som den fortjener.

Vi kan hjælpe dig med at få bilen til at skinne både udvendigt og indvendigt med de bedste renseprodukter - selve rengøringen må sønnike eller du selv dog sørge for ;-)

Du kan komme langt med selv at vedligeholde og pleje din bil regelmæssigt, og vi kan hjælpe dig med at vælge de helt rigtige produkter. Bilpleje er nemlig meget mere end bare polering og bilvask.

Meld dig ind i vores gratis kundeklub - MasterClub - og få en fast, lav pris på bilplejeprodukterne fra Würth.

Find dit nærmeste Euromastercenter her, og lad os guide dig til den rette bilpleje til din bil.


 

 • Cockpitpleje fra Würth er en let og effektiv indvendig rengøring og pleje af din kabine i bilen eller lastbilen. Sprayen kan bruges både på instrumentbræt, dørbeklædning og plastdele i kabinen. Cockpitplejen har en let og frisk duft af citrus.
  Kr. 69,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • Klimarens fra Würth renser dit airconditionanlæg og klimaanlæg effektivt i bilen. Klimarensen desinficerer for bakterier og fjerner dårlig lugt i bilen effektivt. Brug klimarensen efter behov - eller en gang om året.
  Kr. 109,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • Silikonespray fra Würth plejer og beskytter både gummidele og metaldele indvendigt og udvendigt på bilen, og du kan bruge gummiplejesprayen på dine dør- og tætningslister, på din kofanger, kølergitter og pyntelister.
  Kr. 69,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • Fælgbørsten fra Würth har delte, diagonale børstehår, hvilket giver en rigtigt effektiv rengøring, fordi børsten kan nå alle områder på fælgene. Brug Würth fælgbørste sammen med Würth Premium fælgrens for det bedste resultat.
  Kr. 59,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • Premium fælgrens fra Würth er et syrefrit rengøringsmiddel til afrensning af dine stålfælge eller letmetalfælge. Fælgrensen har en præventiv effekt, da den lægger en beskyttende film på fælgens overflade.
  Kr. 79,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • Ruderensen fra Würth kan fjerne mange former for snavs og andre irriterende elementer effektivt - eksempelvis fingeraftryk, nikotinpletter, voksrester, snavs og støv. Ryst ruderensen grundigt, før du bruger den i bilen
  Kr. 49,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • Vaskespanden fra Sonax på 10 liter indeholder vaskesvamp, vaskeskind, microfiberklud, cockpitpleje, glansshampoo til bilvask og ruderens til rengøringen.
  Kr. 199,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • Sprinklervæske hjælper dig med at holde dine ruder rene og fri for skidt, støv og trafikfilm. Sprinklervæsken fra Polar kan tåle helt ned til - 21 grader. Den er klar til brug og kommer i en praktisk dunk, så den er nem at dosere.
  Kr. 28,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

Find dit Naermeste center

Find center