WÜRTH FÆLGRENS, 400 ML

Premium fælgrens fra Würth er et syrefrit rengøringsmiddel til afrensning af dine stålfælge eller letmetalfælge. 

Det er desværre næsten umuligt at undgå at få støv, snavs fra vejen, bremserne og måske endda rester fra olie og gummi på bilens fælge, når du kører.

Derfor er det rart at have et produkt ved hånden, der kan fjerne snavsen let og effektivt. Fælgrensen fra Würth kan endda fjerne rustpartikler på overfladen.


SÅDAN RENSER DU DINE FÆLGE
Fælgrensen fra Würth kommer i en 400 ml spraydåse og er klar til brug. Du sprayer blot fælgene i et jævnt lag med cirka 20 centimeters afstand. Alt efter behov skal fælgrensen virke i 3-5 minutter.

Når du fordeler fælgrensen dine fælge, skifter det i processen farve fra rød til violet. Når det bliver violet, skyller du fælgene grundigt - eksempelvis med en højtryksrenser eller en kraftig vandstråle.

Hvis du har snavs på dine fælge, der er meget genstridigt, kan du bruge en fælgbørste sammen med fælgrensen.


FÆLGRENS MED EN BESKYTTENDE EFFEKT 
Udover at Würth Premium fælgrens gør dine fælge flotte og skinnende igen, har fælgrensen også en præventiv effekt, fordi rensen lægger en beskyttende film på fælgen og hjulmøtrikkernes overflade.


FÆLGRENS TIL LETMETALFÆLGE, ALUFÆLGE OG STÅLFÆLGE
Premium fælgrens fra Würth er et specialrengøringsmiddel, som du kan bruge til både letmetalfælge, alufælge og stålfælge.


PRODUKTDETALJER FOR WÜRTH PREMIEUM FÆLGRENS
Mængde: 4oo ml
Holdbarhed fra produktionsdato: 36 måneder

Læs mere om Würth Premium fælgrens her.

 

 • Premium fælgrens fra Würth er et syrefrit rengøringsmiddel til afrensning af dine stålfælge eller letmetalfælge. Fælgrensen har en præventiv effekt, da den lægger en beskyttende film på fælgens overflade.
  Kr. 79,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • Fælgbørsten fra Würth har delte, diagonale børstehår, hvilket giver en rigtigt effektiv rengøring, fordi børsten kan nå alle områder på fælgene. Brug Würth fælgbørste sammen med Würth Premium fælgrens for det bedste resultat.
  Kr. 59,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL

Find dit Naermeste center

Find center