POLAR SPRINKLERVÆSKE (2,5 LITER)

Sprinklervæske fra Polar hjælper dig med at holde forrude og bagrude fri for støv, skidt og trafikfilm. Sprinklervæsken fra Polar kan tåle temperaturer helt ned til -21 grader, og dermed kan du undgå frostsprængninger. Sprinklervæsken er klar til brug og kommer i en praktisk dunk, så den er nem at dosere.


HVORFOR ER DET VIGTIGT AT BRUGE SPRINKLERVÆSKE?
prinklervæsken er sammen med et par gode vinduesviskere en uundværlig ven i bilen - på alle årstider. Begge hjælper dig med at få et klart udsyn, når du kører bil, så du kan køre forsvarligt på vejene. Om vinteren er sne, frost, snavs fra vejen og vejsalt nogle af de største udfordringer for dit udsyn fra bilruden. Om sommeren er det støv og insekter.


DU FÅR ALTID GRATIS SPRINKLERVÆSKE MED MASTERTJEK
Når vi laver et Mastertjekeftersyn på din bil er både sprinklervæske og påfyldning af sprinklervæske er inkluderet i Mastertjek.


ET PAR GODE RÅD FRA OS TIL DIG OM SPRINKLERVÆSKE
✔️ Brug frostsikret sprinklervæske til mindst -20 grader eller koldere.
✔️ Brug sprinklervæske med mindst 40% alkohol i vinterperioden.
✔️ Kør aldrig uden at have sprinklervæske fyldt på.
✔️ Om vinteren kan du let bruge over dobbelt så meget sprinklervæske end du gør om sommeren. Derfor er det også en god idé at have en ekstra dunk i bilen i tilfælde af, at du løber tør på landevejen.


SÅDAN FYLDER DU SPRINKLERVÆSKE PÅ BILEN
Det allerletteste er at kigge forbi dit lokale Euromastercenter efter sprinklervæske, så hjælper vi dig nemlig med at fylde sprinklervæsken på bilen.

Er du mere gør-det-selv-typen, og vil du selv fylde sprinklervæsken på bilen, skal du åbne motorrummet op og finde den beholder, der er illustreret med en bilrude og en lille væskestråle. Så tager du dækslet af, og fylder sprinklervæske op til maksimum. Så er du godt kørende igen.


PRODUKTDETALJER FOR SPRINKLERVÆSKE FRA POLAR 
Mængde: 4 liter
Indhold: Rensemiddel, alkohol og demineraliseret vand.

Læs mere om Polar sprinklervæske.


 

 • Sprinklervæske hjælper dig med at holde dine ruder rene og fri for skidt, støv og trafikfilm. Sprinklervæsken fra Polar kan tåle helt ned til - 21 grader. Den er klar til brug og kommer i en praktisk dunk, så den er nem at dosere.
  Kr. 28,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Vi udskifter viskerbladene eller vinduesviskerne i forruden på din bil, når de begynder at trænge. I vores pakkeløsning skifter vi viskerbladene for kun 329 kroner inkl. Bosch viskerblade til forruden.
  Kr. 329,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Med vores Mastertjek får du bl.a. olieskift (op til 5 liter), sporingskontrol, sprinklervæske, udlæst fejlkoder, kontrolleret tandremsinterval, bremse-, køler- og servovæske, dæk og fælge!
  Kr. 1399,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

Find dit Naermeste center

Find center