Motorpleje

Når du løbende giver din bil masser af opmærksomhed og eksempelvis sørger for at pleje motoren rigtigt, kan det spare dig for en masse uforudsete udgifter på længere sigt.


Motorplejen kan vi i Euromaster selvfølgelig også hjælpe dig med, og hos os finder du både motorolie og mellemrens til både benzinbiler og dieselbiler. Vi kan guide dig til den rette motorpleje og de rigtige produkter til netop din bil.


Det er eksempelvis vigtigt, at du bruger den helt korrekte motorolie til din bil og bilmærke, og at du skifter olien inden for intervallerne.Vi sidder klar til at hjælpe dig med pleje til din motor

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål om motorpleje, olieskift eller noget helt tredje, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.


Du kan også altid kontakte dit lokale Euromastercenter direkte. 

 • Med vores Mastertjekeftersyn får du bl.a. olieskift, oliefilter, påfyldt sprinklervæske, udlæst fejlkoder, kontrolleret tandremsinterval, kontrolleret bremse-, køler- og servovæske, kontrolleret dæk, fælge og hjullejer - og meget, meget mere!
  Kr. 1.299,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Når du bruger mellemrens i din dieselbil, udnytter du brændstoffets egenskaber, forbedring af motorens effekt og rensen forebygger sodaflejringer i brændstofsystemet. Du kan dosere mellemrensen i flaskens hætte, som du hælder direkte i tanken.
  Kr. 119,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Mellemrensen fra Würth forbedrer din benzinmotors effekt, forebygger aflejringer i brændstofsystemet, forlænger motorens levetid og nedsætter udslippet af partikler. Mellemrensen doseres med flaskens hætte og hældes direkte ned i tanken.
  Kr. 119,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
Find nærmeste center
Vi kunne ikke finde dig. Prøv igen.
ELLER

Find nærmeste center
ELLER

Giv mig besked, når varen er på lager
Indtast din e-mailadresse
Find dit nærmeste center