Würth isfjerner til en kold dag, 500 ml

Isfjerneren fra Würth, Super Afisningsspray, fjerner is og hvid rim for dig hurtigt og effektivt på de kolde vinterdage - og isfjerneren beskadiger ikke hverken lak, gummi eller plast.


Du får klart udsyn uden selv at skulle bruge al din energi på at skrabe de frosne ruder på de vinterkolde morgener. Du kan i stedet nøjes med at spraye ruden med isfjerneren - også selv om din bil ikke er opvarmet.Sådan bruger du isfjerner på ruden

Isfjerneren er meget let at bruge. Du skal blot spraye ruden fra toppen mod bunden og lade isfjerneren virke kort på ruden Derefter kan du skrabe ruderne efter med en isskraber og let fjerne det optøede is.


Isfjerneren er med til at sørge for, at du får et klart udsyn, når du kører bil, så du kan køre helt forsvarligt på de kolde vinterdage. Isfjerneren beskadiger hverken lak, gummi eller plast, og den beskytter også ruderne mod tilisning.

 


Produktdetaljer for Würth Super Afisningsspray

Mængde: 5oo ml
Holdbarhed fra produktionsdato: 36 måneder

Andet: Isfjerneren dufter af citrus og er uden metanol.


Læs mere om isfjerneren fra Würth her.

 

 • Isfjerneren fra Würth fjerner nemt og hurtigt is og hvid rim for dig på de kolde vinterdage - og isfjerneren beskadiger ikke hverken lak, gummi eller plast. Du får klart udsyn uden selv at skulle bruge energi på at skrabe is af dine frosne ruder.
  Kr. 79,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • Sprinklervæske hjælper dig med at holde dine ruder rene og fri for skidt, støv og trafikfilm. Sprinklervæsken fra Polar kan tåle helt ned til - 21 grader. Den er klar til brug og kommer i en praktisk dunk, så den er nem at dosere.
  Kr. 28,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • Har du prøvet at blive låst ude af bilen på en kold vintermorgen? Så er låsesprayen fra Würth løsningen på dit problem. Indsæt blot låsesprayens rør i låsen og spray let, så frosten forsvinder. Låseprayen har også en forebyggende effekt.
  Kr. 59,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • Den kombinerede snebørste og isskraber er et meget effektivt middel at have ved hånden, når du skal fjerne is og sne på de iskolde sneklædte vintermorgener. Isskraberen er lavet i en lækker kvalitet med gribevenligt gummihåndtag.
  Kr. 36,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL

Find dit Naermeste center

Find center