Låsespray fra Würth, 50 ml

Har du prøvet at blive ufrivilligt låst ude af bilen på en kold vintermorgen? Så er låsesprayen fra Würth måske løsningen på dit problem næste gang. Indsæt blot låsesprayens rør i låsen og spray let, så frosten forsvinder.Er bildøren frosset fast?

Så findes der heldigvis en let løsning på dit problem - nemlig låsespray fra Würth. Hvis du har problemer med at få nøglen ind i bildøren, kan låseprayen let hjælpe med at låse din kolde bil op igen.


Udover at afhjælpe dit problem her og nu, så beskytter låsesprayen også mod, at din låse fryser fast en anden gang, da den har en forebyggende effekt. Låsesprayen er også fri for harpiks og syre, som gør, at den ikke beskadiger følsomme komponenter i låsen.Sådan bruger du låsespray

Den lille låsespray er meget let at bruge. Du skal bare sætte det lille rør ind i bildørens lås og spraye kortvarigt. Husk at have en låsecylinderspray med i tasken eller i baglommen på de kolde vinterdage.


Læs mere om låsecylindersprayen her.


 Et par gode råd om låsespray til bilen

✔️ Låsespray må ikke bruges sammen med grafitpulver.
✔️ Du kan bruge sprayen til alle typer af låse.

✔️ Lad ikke låsesprayen ligge i bilen ..Produktdetaljer for Würth Låsecylinderspray

Mængde: 5o ml
Holdbarhed fra produktionsdato: 24 måneder

Øvrigt: Harpiksfri og syrefri 

 • Har du prøvet at blive låst ude af bilen på en kold vintermorgen? Så er låsesprayen fra Würth løsningen på dit problem. Indsæt blot låsesprayens rør i låsen og spray let, så frosten forsvinder. Låseprayen har også en forebyggende effekt.
  Kr. 59,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • Sprinklervæske hjælper dig med at holde dine ruder rene og fri for skidt, støv og trafikfilm. Sprinklervæsken fra Polar kan tåle helt ned til - 21 grader. Den er klar til brug og kommer i en praktisk dunk, så den er nem at dosere.
  Kr. 28,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • Den kombinerede snebørste og isskraber er et meget effektivt middel at have ved hånden, når du skal fjerne is og sne på de iskolde sneklædte vintermorgener. Isskraberen er lavet i en lækker kvalitet med gribevenligt gummihåndtag.
  Kr. 36,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • Isfjerneren fra Würth fjerner nemt og hurtigt is og hvid rim for dig på de kolde vinterdage - og isfjerneren beskadiger ikke hverken lak, gummi eller plast. Du får klart udsyn uden selv at skulle bruge energi på at skrabe is af dine frosne ruder.
  Kr. 79,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL

Find dit Naermeste center

Find center