Snebørste med isskraber

Den kombinerede snebørste og isskraber er et meget effektivt middel at have ved hånden, når du skal fjerne is og sne på de iskolde sneklædte vintermorgener. Isskraberen med børste har et dobbelt håndtag, som er lavet af gummi og rigtig gribevenligt. Isskraberen med snebørste er lavet i et kraftigt plastikmateriale, og den har en stiv børste lavet af syntetisk materiale.Sådan bruger du isskraberen med snebørste

Når du fjerner is fra ruden med en isskraber, bør du bruge isskraberen i en fremadgående bevægelse. Hvis du trækker isskraberen tilbage over ruden, kan det ridse glasset.
 


 

 • Den kombinerede snebørste og isskraber er et meget effektivt middel at have ved hånden, når du skal fjerne is og sne på de iskolde sneklædte vintermorgener. Isskraberen er lavet i en lækker kvalitet med gribevenligt gummihåndtag.
  Kr. 36,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • Sprinklervæske hjælper dig med at holde dine ruder rene og fri for skidt, støv og trafikfilm. Sprinklervæsken fra Polar kan tåle helt ned til - 21 grader. Den er klar til brug og kommer i en praktisk dunk, så den er nem at dosere.
  Kr. 28,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • Isfjerneren fra Würth fjerner nemt og hurtigt is og hvid rim for dig på de kolde vinterdage - og isfjerneren beskadiger ikke hverken lak, gummi eller plast. Du får klart udsyn uden selv at skulle bruge energi på at skrabe is af dine frosne ruder.
  Kr. 79,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • Har du prøvet at blive låst ude af bilen på en kold vintermorgen? Så er låsesprayen fra Würth løsningen på dit problem. Indsæt blot låsesprayens rør i låsen og spray let, så frosten forsvinder. Låseprayen har også en forebyggende effekt.
  Kr. 59,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL

Find dit Naermeste center

Find center