Book tid online til dækskift

Nu kan du booke en tid til dækskift eller hjulskift online - og du behøver ikke vente flere dage på at få bekræftet din ordre. Vi sender dig nemlig en bookingbekræftelse lige, når du har gennemført din bestilling. Online kan du bestille tid til dækskift eller hjulskift tre hverdage før.


Leasingkunde?

Er du leasingkunde kan du bestille tid til dækskift her: AL Finans, ALD, Alm. Brand, Alphabet, Arval, Autolease, BMW 2GO, Bilabonnement, Dribe, Firstlease, Fleggaard Leasing, Jyske Finans, Leaseplan, GoMore/Privatleasing, NF FleetNordaniaSimplyGo eller Sydleasing.


Nuværende opbevaringskunde?

Har du dine dæk opbevaret hos os på et af vores 32 centre, kan du bestille tid til sæsonskift her. Vi har dine dæk opbevaret på dit valgte center, og vi kontakter dig, hvis vi skulle have spørgsmål til din ordre, dine dæk eller lignende.


Ny kunde?

Måske har du komplette hjul? Måske har du løse dæk? Vi hjælper dig med sæsonskiftet i Euromaster - uanset hvad du har brug for, når du skal skifte fra sommerdæk til vinterdæk. Du kan bestille dækskift eller hjulskift her.
 

Bestil tid til sæsonskift online hos Euromaster - sæsonskift med komplette hjul eller løse dæk!
Bestil tid til sæsonskift online hos Euromaster - sæsonskift med komplette hjul eller løse dæk!


Når du booker tid online
Det er vigtigt for os, at du vælger den rette service til sæsonskift, så vi sætter den rette tid af til dig. Når du booker online, kan vores centre med det samme se din booking og valgte service i deres kalender - og evt. også hvor dine dæk er opbevaret på centret. Det betyder, at vores centre har de rette informationer om din bil og evt. dine dæk.

Har du brug for hjælp eller spørgsmål til bestilling, er vi altid klar til at hjælpe dig på 87 28 28 28 eller via chatten her til højre. 

Vi glæder os til at se dig i et af vores centre!

Find dit Naermeste center

Find dit nærmeste center