BOOK TID ONLINE TIL SÆSONSKIFT

Nu kan du booke en tid til dækskift eller hjulskift online - og du behøver ikke vente flere dage på at få bekræftet din ordre. Vi sender dig nemlig en bookingbekræftelse lige, når du har gennemført din bestilling. Online kan du bestille tid til dækskift eller hjulskift tre hverdage før.​ Vi glæder os til at se dig i et af vores centre!

LEASINGKUNDE ELLER NUVÆRENDE OPBEVARINGSKUNDE?
Er du leasingkunde eller har du allerede dine dæk/hjul opbevaret på et af vores centre, kan du bestille tid her: BOOK TID TIL SÆSONSKIFTVi har dine dæk opbevaret på dit valgte center, og vi kontakter dig, hvis vi skulle have spørgsmål til din ordre, dine dæk eller lignende.

ER DU NY KUNDE?
Vi hjælper dig med sæsonskiftet i Euromaster - når du skal skifte fra dine sommerdæk til vinterdæk. Du kan bestille dæk/hjulskift lige herunder (ved at lægge den valgte service i kurven). Du betaler først i centret.

Ønsker du at bestille nye dæk inkl. montering, kan du gøre det her: BESTIL DÆK ONLINE.
 


NÅR DU BOOKER TID ONLINE
Det er vigtigt for os, at du vælger den rette service til sæsonskift, så vi sætter den rette tid af til dig. 
Når du booker online, kan vores centre med det samme se din booking og valgte service i deres kalender - og evt. også hvor dine dæk er opbevaret på centret. Det betyder, at vores centre har de rette informationer om din bil og evt. dine dæk. Har du brug for hjælp eller spørgsmål til bestilling, er vi altid klar til at hjælpe dig på 87 28 28 28 eller via chatten her til højre. 
 

Find dit Naermeste center

Find center