Book tid online til dækskift

Nu kan du booke en tid til dækskift online - klik her for at booke tid til dækskift!


Vælg den rette service

Det er vigtigt for os, at du vælger den rette service til dækskift af flere årsager. Alt efter center, service og sæson afsætter vi nemlig mellem 15 til 45 minutter til et dæk- eller hjulskift. Når du booker online, kan vores centre med det samme se din booking og valgte service i kalenderen - og evt. også hvor dine dæk er opbevaret på centret. Det betyder, at vores centre kan planlægge deres arbejdsdag på bedst mulige måde - og at de har de rette informationer om din bil.


Læs mere herunder ⬇️⬇️⬇️ 


Er du vores opbevaringskunde?

Er du vores nuværende opbevaringskunde, så kan du bestille tid her og læse mere om vores forskellige services. Vi har dine dæk opbevaret på dit valgte center, og vi kontakter dig, hvis vi skulle have spørgsmål til din ordre, dine dæk eller lignende. Du kan vælge følgende:

✔️ Hjulskift inkl. guldopbevaring

✔️ Hjulskift inkl. sølvopbevaring

✔️ Hjulskift inkl. bronzeopbevaring


Hvis du gerne vil bestille tid i et andet center end der, hvor dine dæk er opbevaret, flytter vi gerne dine dæk eller hjul. 


Enten kan du ringe til os og bestille tid, så sørger vi for at flytte dine dæk, så de er klar på dit nye center. Du kan også bestille tid online som normalt og så blot sende os en e-mail med info - direkte til centret eller til vores kundeservice. Prisen for flytning af fire dæk eller hjul er 299 kroner.

Er du ny kunde hos os?

Kommer du selv med dine dæk eller skal du have nye dæk? Hvis du er ny kunde hos os og ønsker du et dækskift - eksempelvis i forbindelse med sæsonskift - kan vi hjælpe dig i alle vores centre.


Men vi vil gerne vide, om du selv kommer med dine dæk eller om du skal have nye dæk. Du kan altid ringe til os, så skal vi nok hjælpe dig - enten centret direkte eller vores kundeservice.


Du kan også bestille tid til dækskift online her, hvis du selv har dæk med. Eller du kan bestille nye dæk online her - sammen med tid til montering.


 
Er du leasingkunde?

Er du kunde hos AL Finans, ALD, Alm. Brand, Alphabet, ArvalAutolease, BilabonnementDribe, Firstlease, Fleggaard Leasing, Jyske Finans, Leaseplan, Leaseplan - Privatleasing, NF Fleet eller Mercedes DaimlerNordania eller Sydleasing kan du bestille tid til dækskift online.


Du skal som udgangspunkt bestille tid i det center, hvor dine dæk allerede er opbevaret.


Ønsker du at bestille tid i et andet center end der, hvor du plejer, kan du kontakte vores leasingafdeling. Her sidder Karin og Maj sidder klar til at hjælpe dig med at flytte dine dæk til dit nye Euromastercenter. Mødetiden er 15 minutter før

Når vi skal lave dækskift, er det vigtigt, at du møder op 15 minutter før vores aftale. Vær opmærksom på, at hvis din bil ikke er klar 15 minutter før sæsonskiftet, kan vi desværre ikke garantere, at vi kan nå din bil på det aftalte tidspunkt, da vi ikke kan forsinke andre aftaler resten af dagen. Vi vil naturligvis altid gøre alt, hvad vi kan, for at lave sæsonskiftet så hurtigt som muligt.


Husk låsebolte

Når vi laver dæk- og hjulskift på din bil, skal vi have dine fælge af. Derfor skal du lægge dine låsebolte og eventuelle andre bolte på forsædet af din bil. En låsebolt eller låsetop er unik, fordi det netop er en tyverisikring. Det betyder, at vi ikke kan lave eksempelvis et sæsonskift, hvis ikke vi har de rette bolte.

Her kan du læse meget mere om tidsbestilling til dækskift og onlinebestilling. Ellers er vi klar til at hjælpe dig på 87 28 28 28, hvis du har spørgsmål.

Find nærmeste center
Vi kunne ikke finde dig. Prøv igen.
ELLER

Find nærmeste center
ELLER

Giv mig besked, når varen er på lager
Indtast din e-mailadresse
Find dit nærmeste center