Er du opbevaringskunde hos os?

Er du nuværende opbevaringskunde hos os, kan du bestille tid til dæk- eller hjulskift herunder - uden login. 

Når du har indtastet din nummerplade og valgt det center, som du ønsker at bestille tid i, skal du vælge den service, der hedder:
NUVÆRENDE KUNDE - HAR DÆK OPBEVARET.


Vil du bestille tid til dækskift i et nyt Euromastercenter?
Vi har dine dæk opbevaret på det center, du besøgte sidst. Hvis du gerne vil bestille tid til dækskift i et andet center end der, hvor dine dæk er opbevaret, flytter vi gerne dine dæk eller hjul. Prisen for flytning 79 kroner pr. dæk eller hjul, der skal flyttes:

✅ Enten kan du ringe til os og bestille tid, så sørger vi for at flytte dine dæk, så de er klar på dit nye center.
✅ Du kan også bestille tid online som normalt og så blot sende os en e-mail med info - direkte til centret eller til vores kundeservice.

Vi glæder os til at se dig i centret igen!
 

Book tid online til dækskift - Euromaster Danmark!
Book tid online til dækskift - Euromaster Danmark!

Vi hjælper dig med dine spørgsmål

Som nuværende opbevaringskunde hos os kan du bestille tid til dækskift online (lige herover) uden brug af login:

1. Indtast dit registreringsnummer
2. Vælg center
3. Vælg service:
NUVÆRENDE KUNDE - HAR DÆK OPBEVARET 
4. Vælg ledig tid
5. Afslut booking


Ønsker du at ændre en tid?
Ønsker du at ændre eller afbestille en tid, kan du gøre det ved at indtaste dit registreringsnummer på bookingsiden herover igen. Du kan også altid chatte her på siden, ringe eller skrive til vores kundeservice. Eller du kan kontakte dit Euromastercenter direkte. Vi sætter meget stor pris på, at du kontakter os i så god tid som muligt, hvis du ønsker at ændre en tid, du har bestilt - eller helt ønsker at aflyse.

Torben og Peter i kundeservice kan også hjælpe dig, hvis du ikke finder en ledig tid online:

✔️ Ring til kundeservice på 87 28 28 28
✔️ Skriv til kundeservice på gen.dk.kundeservicecenter@euromaster.com 


Låsebolte og mødetid
Mødetiden er 15 minutter før. Især vores højsæson er meget travl, så det hjælper os rigtigt meget, hvis din bil er helt klar til at køre på liften på aftaletidspunktet. Husk også at lægge låsebolte og evt. almindelige bolte på bilens forsæde, da vi ellers ikke kan skifte dine dæk.

Når vi laver dæk- og hjulskift på din bil, skal vi have dine fælge af. Derfor skal du lægge dine låsebolte og eventuelle andre bolte på forsædet af din bil. En låsebolt eller låsetop er unik, fordi det netop er en tyverisikring. Det betyder, at vi ikke kan lave eksempelvis et sæsonskift, hvis ikke vi har de rette bolte. 

Har du spørgsmål, er vi klar til at hjælpe dig på 87 28 28 28. På forhånd tusind tak for din hjælp!


Vil du bestille tid til dækskift i et nyt Euromastercenter?
Hvis du gerne vil bestille tid til dækskift i et andet center end der, hvor dine dæk er opbevaret, flytter vi gerne dine dæk eller hjul. 

Enten kan du ringe til os og bestille tid, så sørger vi for at flytte dine dæk, så de er klar på dit nye center. Du kan også bestille tid online som normalt og så blot sende os en e-mail med info - direkte til centret eller til vores kundeservice. Prisen for flytning 79 kroner pr. dæk eller hjul - eller 308 kroner for fire stk.  


Vil du skifte opbevaringspakke?
Ønsker du eksempelvis at skifte opbevaringspakke, kan du læse mere om vores forskellige opbevaringsløsninger og bestille her i stedet. 

Find dit Naermeste center

Find center