Book tid online til autoservice og dækservice

Herunder kan du bestille tid online til autoservice og dækservice i et af vores 32 Euromastercentre, når det passer dig! Du kan bestille dæk online og få monteret eller afhente i dit lokale Euromastercenter, bestille tid til vores Mastertjekeftersyn inkl. olieskift til kun 1.299 kroner, bestille tid til airconditionservice, autotilbehør, få skiftet pærerne eller viskerbladene - og meget, meget mere. Du kan:

✔️ Bestille tid til dækskift online - uden login!
✔️ Bestille tid i chatten her til højre
✔️ Bestille tid hos kundeservice på 87 28 28 28
✔️ Bestille tid i dit lokale Euromastercenter
✔️ Bestille tid via e-mail

 

 • Skal vi skifte din forlygtepære for 159 kroner inkl. pære? Prisen gælder for Philiips halogenpærer - i høj kvalitet og med en lang holdbarhed. Vi skifter din pære på 15 minutter. Læg denne service i kurven - og bestil en tid i dag!
  Kr. 159,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Bestil en tid i dag og få skiftet pæren i bilen for kun 79 kroner inkl. pære! Vi bruger Philips halogenpærer - og vi kan skifte bl.a. pærerne til baglygter, blinklys, baklys, tågelygter, bremselys og nummerpladelys. Det tager kun 10 minutter.
  Kr. 79,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Med vores Mastertjekeftersyn får du bl.a. olieskift, oliefilter, påfyldt sprinklervæske, udlæst fejlkoder, kontrolleret tandremsinterval, kontrolleret bremse-, køler- og servovæske, kontrolleret dæk, fælge og hjullejer - og meget, meget mere!
  Kr. 1299,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • Det er en rigtig god idé at få airconditionen tjekket regelmæssigt pga. bakterievækst og mangel på det vigtige kølemiddel. Et airconditioneftersyn er ikke inkluderet i et serviceeftersyn, og det kan derfor være et område, du overser.
  Kr. 729,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Her kan du bestille tid online til hjulskift for medbragte hjul - uanset bilmærke og bilmodel. Vi har liften, værktøjet og mange års erfaring med korrekt og sikker montering af hjul. Det tager ca. 30 minutter at montere 4 komplette hjul på din bil.
  Kr. 109,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Styretøjsudmåling er sporing og 4-hjulsudmåling, hvor vi kontrollerer, at de fire hjul er monteret korrekt i forhold til bilens styretøj. Vi anbefaler styretøjsudmåling en gang årligt - samt efter påkørsel af kantsten eller hul i vejen.
  Kr. 779,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af medbragte, løse dæk i et af vores 32 centre - uanset dit bilmærke og bilmodel. Vi skifter dine dæk mellem sommerdæk og vinterdæk på ca. 45 minutter for fire stk. på din bil.
  Kr. 265,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Hos Euromaster kan vi udskifte viskerbladene eller vinduesviskerne i forruden på din bil, når de begynder at trænge. I vores pakkeløsning skifter vi viskerbladene for kun 299 kroner inkl. Bosch viskerblade til forruden.
  Kr. 299,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB


Find dit lokale Euromastercenter
Du kan finde dit lokale Euromastercenter herunder og se åbningstider, adresse, services, tilbud, events og meget mere - for dit center. 

Kontakt centret eller kundeservice
Du kan altid skrive eller ringe direkte til dit lokale Euromastercenter, når du har brug for hjælp til din bil, ønsker at bestille tid eller har spørgsmål til dæk eller autoservice. Og det kan vores kundeservice også altid på 87 28 28 28 - eller på chatten her til højre!

 

✔️ Aabenraa  
✔️ Aalborg 
✔️ Brande   
✔️ Brøndby     
✔️ Grenaa 
✔️ Haderslev
✔️ Helsingør   
✔️ Herlev    
✔️ Hillerød  

✔️ Holbæk
   

✔️ Holstebro
✔️ Horsens  
✔️ Kolding  
✔️ København  
✔️ Køge   
✔️ Maribo  
✔️ Nyborg  
✔️ Næstved
✔️ Odense  
✔️ Padborg   
✔️ Randers   

✔️ Ringsted   
✔️ Roskilde   
✔️ Skejby   
✔️ Skive

✔️ Slagelse   
✔️ Svendborg   
✔️ Sønderborg   
✔️ Taastrup  
✔️ Varde  
✔️ Vejle  
✔️ Viborg


 
 

Find dit nærmeste center