BOOK TID ONLINE TIL SÆSONSKIFT

Herunder kan du booke en tid til dækskift eller hjulskift online tre hverdage før.​ Vi glæder os til at se dig i et af vores centre!

LEASINGKUNDE ELLER NUVÆRENDE OPBEVARINGSKUNDE?
Er du leasingkunde eller har du allerede dine dæk/hjul opbevaret på et af vores centre, kan du bestille tid her: BOOK TID TIL SÆSONSKIFTVi har dine dæk opbevaret på dit valgte center, og vi kontakter dig, hvis vi skulle have spørgsmål til din ordre, dine dæk eller lignende.

ER DU NY KUNDE?
Vi hjælper dig med sæsonskiftet i Euromaster - når du skal skifte fra dine sommerdæk til vinterdæk. Du kan bestille dæk/hjulskift lige herunder (ved at lægge den valgte service i kurven). Du betaler først i centret.

NYE VINTERDÆK?
Ønsker du at bestille nye dæk inkl. montering, kan du gøre det her: BESTIL DÆK ONLINE.

 

 • (PERSONBIL) Bestil tid her online til hjulskift for medbragte hjul - uanset bilmærke og bilmodel. Vi har liften, værktøjet og mange års erfaring med korrekt og sikker montering af hjul.
  Kr. 134,75
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (VAREVOGN) Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af komplethjul på din varevogn - i dit lokale Euromastercenter.
  Kr. 139,75
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • Ny kunde hos os? Få din første sæson gratis dækopbevaring på et valgfrit Euromastercenter!
  Kr. 112,25
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (PERSONBIL) Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af løse dæk på din personbil - i dit lokale Euromastercenter.
  Kr. 267,25
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (VAREVOGN) Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af løse dæk på din varevogn - i dit lokale Euromastercenter.
  Kr. 279,75
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL

Find dit Naermeste center

Find center