Book tid online til dækskift

Nu kan du booke en tid til dækskift eller hjulskift online - og du behøver ikke vente flere dage på at få bekræftet din ordre. Vi sender dig nemlig en bookingbekræftelse lige, når du har gennemført din bestilling.

Online kan du bestille tid til dækskift eller hjulskift tre hverdage før.


Leasingkunde?
Er du leasingkunde kan du bestille tid til dækskift her: AL Finans, ALD, Alm. Brand, Alphabet, Arval, Autolease, Bilabonnement, BMW 2GODribe, Firstlease, Fleggaard Leasing, Jyske Finans, Leaseplan, GoMore/Privatleasing, NF FleetNordania, SimplyGo eller Sydleasing


Nuværende opbevaringskunde?
Har du dine dæk opbevaret hos os på et af vores 32 centre, kan du bestille tid til sæsonskift her. Vi har dine dæk opbevaret på dit valgte center, og vi kontakter dig, hvis vi skulle have spørgsmål til din ordre, dine dæk eller lignende.


Ny kunde?
Måske har du komplette hjul? Måske har du løse dæk? Vi hjælper dig med sæsonskiftet i Euromaster - uanset hvad du har brug for, når du skal skifte fra sommerdæk til vinterdæk. Du kan bestille dækskift eller hjulskift her.


Vi glæder os til at se dig i et af vores centre!

 • (PERSONBIL • MED DÆK OP TIL 18") Bestil tid her online til hjulskift for medbragte hjul - uanset bilmærke og bilmodel. Vi har liften, værktøjet og mange års erfaring med korrekt og sikker montering af hjul.
  Kr. 109,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (PERSONBIL • MED DÆK FRA OG MED 19") Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af komplethjul på din personbil med dæk fra og med 19" - i dit lokale Euromastercenter.
  Kr. 179,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (VAREVOGN) Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af komplethjul på din varevogn - i dit lokale Euromastercenter.
  Kr. 179,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (PERSONBIL • MED DÆK OP TIL 18") Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af løse dæk på din personbil med dæk op til 18" - i dit lokale Euromastercenter.
  Kr. 245,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (PERSONBIL • MED DÆK FRA OG MED 19") Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af løse dæk på din personbil med dæk fra og med 19" - i dit lokale Euromastercenter.
  Kr. 345,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (VAREVOGN) Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af løse dæk på din varevogn - i dit lokale Euromastercenter.
  Kr. 345,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

Find dit Naermeste center

Find dit nærmeste center