Book tid til dækskift online

Er du leasingkunde, opbevaringskunde eller ny kunde hos os, kan du bestille tid til dækskift online lige herunder. Du skal blot indtaste din nummerplade, vælge dit Euromastercenter og vælge service for at se de ledige tider. 


Tjek venligst, at registreringsnummeret er korrekt, før du fortsætter med at bestille tid til dækskift.  Ps. Er du nuværende opbevaringskunde? Ønsker du at skifte opbevaringspakke - eller er du i tvivl om, hvilken opbevaringsløsning du har i forvejen? Du kan roligt bestille en tid online til hjulskift, og så finder vi ud af det hele, når du kommer ned til os i centret. 
Har du spørgsmål til onlinebooking?

Vil du gerne vide mere om, hvordan du booker tid online - eller hvilken service du skal vælge, så klik herunder for at læse mere:


✔️ Leasingkunde

✔️ Nuværende opbevaringskunde

✔️ Ny kunde, som medbringer egne dæk


 


 


 

Book tid online til dækskift - Euromaster Danmark!
Book tid online til dækskift - Euromaster Danmark!Sådan bestiller du tid til dækskift online

Du får svaret på de oftest stillede spørgsmål om onlinebooking herunder: Hvilke service skal du vælge? Hvordan bestiller du tid, hvis du er leasingkunde, opbevaringskunde eller ny kunde? Hvorfor skal du møde 15 minutter før? Og hvorfor er det vigtigste at huske nøglen til låseboltene? Du kan også læse meget mere om onlinebestilling her.


 

Vil du booke tid i et andet center?

Hvis du gerne vil flytte center og bestille tid i et andet center end det, hvor dine dæk er opbevaret, må du meget gerne kontakte vores kundeservice på 87 28 28 28.


De kan hjælpe dig med at bestille en ny tid og flytte dine hjul. Gebyret for denne flytning er 299 kroner.
 


 

Hvorfor skal du møde 15 minutter før?

Når vi skal lave dækskift, er det vigtigt, at du møder op 15 minutter før vores aftale.


Vær opmærksom på, at hvis din bil ikke er klar 15 minutter før sæsonskiftet, kan vi desværre ikke garantere, at vi kan nå din bil på det aftalte tidspunkt, da vi ikke kan forsinke andre aftaler resten af dagen.


Vi vil naturligvis altid gøre alt, hvad vi kan, for at lave sæsonskiftet så hurtigt som muligt.Vi glæder os til at se dig!
 

Fandt du ikke en ledig tid online?

I højsæsonen er der rift om de gode tider - og derfor kan du opleve, at det kan være svært at finde en tid i et center.


Men vi får også afbud indimellem, så derfor kan du kontakte vores kundeservice på 87 28 28 28, som vil forsøge at finde en ledig tid til dig så snart som muligt. 

Hvorfor er det vigtigt at huske låseboltene?

Når vi laver dæk- og hjulskift på din bil, skal vi have dine fælge af. Derfor skal du lægge dine låsebolte og eventuelle andre bolte på forsædet af din bil.


En låsebolt eller låsetop er unik, fordi det netop er en tyverisikring. Det betyder, at vi ikke kan lave et sæsonskift, hvis ikke vi har de rette bolte.


Her kan du læse meget mere om tidsbestilling til dækskift og onlinebestilling. Ellers er vi klar til at hjælpe dig på 87 28 28 28, hvis du har spørgsmål.


På forhånd tusind tak!

Hvordan bestiller du tid?

Indtast dit registreringsnummer herover, vælg center, service og ledig tid. Er du i tvivl om, hvilken service du skal vælge, så klik her: 
 

✔️ Er du leasingkunde?

✔️ Er du opbevaringskunde?

✔️ Er du privatkunde?

Hvordan ændrer eller afbestiller du din tid?

Når du bestiller tid online, får du en ordrebekræftelse sendt på den e-mail, du har oplyst.


Du kan altid ændre eller afbestille tiden online igen ved at indtaste det registreringsnummer, som du har booket tid til - her på denne side.


Du kan naturligvis også altid kontakte vores kundeservice på e-mail eller på 87 28 28 28. ( .. eller i chatten her til højre  ➡️ ➡️ ➡️ )Vi er klar til at hjælpe dig!

 

findCenter

Find Euromastercenter