Bestil dæk online

Bestil dæk online

Økonomiklasse - vores gode dæk!

Dæk fra økonomiklassen er til dig, der vil have et dæk, som er:

✔️ Et billigt alternativ
✔️ God komfort
✔️ God kvalitet

Vi har to dækmærker fra denne dækkategori i vores faste sortiment af dæk. Det betyder ikke, at vi ikke kan skaffe andre dæk hjem til dig. Det betyder blot, at det er Tigar og Sunfull fra denne kategori, som vi altid har på lager.

Hvorfor skal du vælge et økonomidæk?
Vi anbefaler et økonomidæk til dig, der vil have et godt dæk til en god pris. Kører knap så mange kilometer om året og gerne vil have et godt og billigt dæk? Så er økonomiklassen lige noget for dig. Et økonomidæk præsterer lige så godt på en helt tør vej som et premiumdæk, men dækket har en markant kortere levetid og knapt så godt greb på våd vej.

Dæk fra Tigar
Tigar er et europæisk produceret dækmærke, som laver dæk, der passer godt til de europæiske vejrforhold. Dækkene er et godt dæk til dig, som er meget prisbevidst, og som ikke kører så mange kilometer om året.

Dækkene fra Tigar er et meget populært valg hos mange af vores kunder, og du finder kun dækmærket hos Euromaster. Hos os kan du blandt andet få følgende dækmønstre fra Tigar:

✔️ Sigura
✔️ Syneris
✔️ Prima
✔️ Winter 1

Dæk fra Sunfull
Sunfull er et nyt, kinesiskproduceret dækmærke hos Euromaster - og et prisbevidst alternativ. Med et Sunfulldæk får du et fint dæk til prisen, som matcher de krav og egenskaber, som vi ønsker til vores europæiske biler i et omskifteligt dansk vejr. Vi fører vinterdækket SF-982 online og i vores centre.

Finder du ikke det gode dæk, du søger?
Vi vil altid gerne forsøge at skaffe det dæk eller den størrelse hjem til dig, som du søger. Du kan enten kontakte vores kundeservice på 87 28 28 28 eller dit lokale Euromastercenter direkte.

Find dit Naermeste center

Find center