Bestil dæk online

Bestil dæk online

Mellemklasse - vores bedre dæk!

Dæk fra vores mellemklasse er til dig, der vil have et dæk, som har:

✔️ God komfort
✔️ Godt vejgreb
✔️ Lang levetid


Online og i vores centre har vi et dækmærke fra denne kategori af dæk i vores faste sortiment - nemlig BF Goodrich.

Vi kan sagtens skaffe andre dækmærker hjem til dig fra denne dækkategori, men det er kun dæk fra BF Goodrich, som vi fast fører som lagervarer.

Hvorfor skal du vælge et mellemklassedæk?
Hos Euromaster anbefaler vi et mellemklassedæk til dig, der ønsker et rigtigt godt dæk til en overkommelig pris.

Hvis du bruger din bil og kører hver dag - og i alt slags vejr, vil et mellemklassedæk være et godt bud på dit nye dæk. Her får du også en god balance mellem pris og kvalitet.

Fordelen ved mange af dækkene fra mellemklassen er, at de er produceret af de samme producenter, som laver markedets bedste dæk. Derfor rummer disse dæk mange af de samme gode egenskaber som et premiumdæk - blandt andet er dækkene er slidstærke og har et godt greb på våd vej.

Dæk fra BF Goodrich
BF Goodrich er et amerikansk dækmærke med en historie, der går mere end 150 år tilbage, og er dagen i dag ejet af franske Michelin. Dækkene fra BF Goodrich er fremstillet i en yderst god kvalitet, og et dæk fra BF Goodrich har høje fysiske og tekniske kvaliteter. Du får en rigtig god sammenhæng mellem pris og kvalitet, når du vælger dæk fra BF Goodrich.


Dæk til alle slags terræn

Selvom du muligvis ikke skal ud på køreplanen til årets store Le Mans løb, så sørger BFG for en køretur med kvalitetsdæk på din køretur, uanset om det er til det lokale supermarked, sydens sol eller det bakkede terræn. Med det gennemgribende dæk til alle slags terræner er BFG blevet synlige på verdensplan, hvor særligt off-road dæk er deres speciale, som er slidstærke og designet til at have et godt vejgreb i de hårde terræner. Men BFG har derudover også et dæk til enhver sæson og ethvert slags vejr i de robuste terræner - både et vinterdæk til de kolde morgener, et sommerdæk til de varme eftermiddage eller et dæk egnet til de regnfulde aftener. 

Finder du ikke det dæk, du søger?
Vi vil altid gerne forsøge at skaffe det dæk eller den størrelse hjem til dig, som du søger. Du kan enten kontakte vores kundeservice på 87 28 28 28 eller dit lokale Euromastercenter direkte.

Find dit Naermeste center

Find center