Bestil dæk online

Bestil dæk online

Mellemklasse - vores bedre dæk!

Dæk fra vores mellemklasse er til dig, der vil have et dæk, som har:

✔️ God komfort
✔️ Godt vejgreb
✔️ Lang levetid


Online og i vores 32 centre har vi to dækmærker fra denne kategori af dæk i vores faste sortiment - nemlig Kleber og Fulda.

Vi kan sagtens skaffe andre dækmærker hjem til dig fra denne dækkategori, men det er kun dæk fra Fulda og Kleber, som vi fast fører som lagervarer.

Hvorfor skal du vælge et mellemklassedæk?
Hos Euromaster anbefaler vi et mellemklassedæk til dig, der ønsker et rigtigt godt dæk til en overkommelig pris.

Hvis du bruger din bil og kører hver dag - og i alt slags vejr, vil et mellemklassedæk være et godt bud på dit nye dæk. Her får du også en god balance mellem pris og kvalitet.

Fordelen ved mange af dækkene fra mellemklassen er, at de er produceret af de samme producenter, som laver markedets bedste dæk. Derfor rummer disse dæk mange af de samme gode egenskaber som et premiumdæk - blandt andet er dækkene er slidstærke og har et godt greb på våd vej.

Dæk fra Kleber
Kleber er et fransk dækmærke med en historie, der går mere end 100 år tilbage. Dækkene fra Kleber er fremstillet i en yderst god kvalitet, og et dæk fra Kleber har høje fysiske og tekniske kvaliteter. Du får en rigtig god sammenhæng mellem pris og kvalitet, hvis du vælger dæk fra Kleber.
 

✔️ Krisalp HP3

✔️ Dynaxer HP3

✔️ Viaxer

Dæk fra Fulda
Et dæk fra Fulda er et dæk til en god pris. Med Fulda får du et økonomidæk til en overkommelig pris med en lang levetid. De rammer en fin balance mellem ydeevne, kvalitet og økonomi. Dæk fra Fulda er derfor et godt bud på et nyt dæk til dig, der er en prisbevidst kunde.

Finder du ikke det gode dæk, du søger?
Vi vil altid gerne forsøge at skaffe det dæk eller den størrelse hjem til dig, som du søger. Du kan enten kontakte vores kundeservice på 87 28 28 28 eller dit lokale Euromastercenter direkte.

Find dit Naermeste center

Find dit nærmeste center