Premiumdæk er vores bedste dæk!

Dæk fra vores bedste klasse - premium - er til dig, der vil have et dæk, 
som har:

 

✔️ Den længste levetid

✔️ Den største sikkerhed på alle former for underlag

✔️ Det laveste brændstofforbrug

✔️ Den bedste kørekomfort


Online og i vores 32 centre har vi følgende dækmærker fra denne kategori
af dæk i vores faste sortiment:


✔️ Michelin
✔️ Goodyear

✔️ Pirelli
✔️ Continental

✔️ Dunlop


Hvorfor skal du vælge et premiumdæk?
Vi anbefaler vores premiumdæk til dig, der vil have det bedste dæk på markedet og fuld valuta for pengene. Kører du mange kilometer om året, og vil du have det det bedste af det bedste, skal du vælge et af vores premiumbrands. Du kan være sikker på, at vores premiumdæk lever op til alle dine forventninger.

De store dækproducenter lægger en stor energi i udviklingen af dæk, på at skabe den perfekte gummiblanding og på at fremstille de allerbedste dæk på markedet, så du kan køre så sikkert som muligt, så brændstofbesparende som muligt og med den bedste kørekomfort.

Premiumdækket er ekstremt slidstærkt og har den absolut længste levetid. Faktisk har nogle af dækkene fra denne kategori helt op til tre gange så lang levetid i forhold til et økonomidæk under de samme kørselsforhold.

Hvis du vægter kvalitet, holdbarhed, innovation og sikkerhed højt, skal du vælge et premiumdæk.


Køb dæk efter dit kørselsbehov
Vi anbefaler altid, at du vælger dæk ud fra dit generelle kørselsbehov. Hvis du er i tvivl om hvilke dæk, du skal vælge, så lad os hjælpe dit med at finde det rette dækmønster til dig og dit kørselsbehov. Ring til os på 87 28 28 28 - eller chat med os her til højre. 


Dæk fra Michelin
Michelin er danskernes favoritdækmærke, og det er også Euromasters bedste dæk. Gang på gang ligger dækkene fra Michelin helt i toppen af diverse, anerkendte tests.
Derfor finder du Michelindæk i vores bedste dækklasse, og et dæk fra MIchelin er absolut også et dæk, der er udviklet med stor omtanke for både din sikkerhed, det generelle støjniveau i bilen og et minimalt brændstofforbrug.

✔️ Primacy 4

✔️ Agilis +

✔️ Cross Climate

✔️ Pilot Sport 4
✔️ Pilot Sport 4S
✔️ Alpin 6

✔️ Pilot Alpin 5Dæk fra Goodyear
Goodyear er stadig med i førergruppen, når det handler om at udvikle og fremstille dæk af den højeste kvalitet. Dækkene fra Goodyear er blandt andet kendt for at have kort bremselængde og en virkelig lang levetid.

✔️ EfficientGrip Performance
✔️ EfficientGrip Compact
✔️ UltraGrip PerformanceDæk fra Pirelli
Pirelli er et af de mest kendte dækmærker på markedet, og det er Pirelli blandt andet, fordi de har en helt klar vision om at udvikle deres dæk på den mest innovative måde - og levere dem i den højeste kvalitet.
Pirelli er eneleverandør af dæk til Formel 1-bilerne - en rolle, som virkelig stiller yderst høje krav til kvaliteten og ydeevne på dækkene.
Du behøver dog ikke køre Formel 1 for at få Pirellidæk på din egen racer hos os, for det høje kvalitetsniveau afspejles i alle Pirellis dæk.

✔️ P Zero
✔️ Cinturato P1 Verde
✔️ Carrier

✔️ Cinturato P7 Blue
✔️ Scorpion Winter
✔️ Carrier Winter
✔️ Winter SottozeroDæk fra Continental 
Næsten hver tredje bil i Europa bliver leveret med Continentaldæk, og da dæk fra Continental har været testvindere igennem de sidste 50 år, er Continental også blandt et af verdens mest anerkendte dækmærker.

Med et bredt sortiment af dæk til alle slags underlag og vejrforhold, kan du også altid finde et dæk fra Continental hos os, som præsterer maksimalt og passer til netop dine behov. Du er garanteret en rigtig høj og stabil kvalitet, når du køber et dæk fra Continental.
 

Bestil dæk online

Bestil dæk online

Køb dæk online hos Euromaster - afhent i 32 centre eller lad os montere!
Køb dæk online hos Euromaster - afhent i 32 centre eller lad os montere!

Find dit Naermeste center

Find center