Køb BF Goodrich dæk hos Euromaster
Køb BF Goodrich dæk hos Euromaster


DÆK FRA BF GOODRICH

Det amerikanske dækfirma BF Goodrich, BFG, har eksisteret i mere end 150 år, og har i alle årene sørget for god sikkerhed på vejene i form af kvalitetsdæk. BFG var i førersædet, da verdens første dæk til alle slags terræner blev udviklet, og dermed skabte de en ny kategori indenfor dækverdenen. 

Med BFG’s mange års erfaring og viden bestræbt sig efter, at et dæk er meget mere end blot et stykke gummi på en fælg. BF Goodrich blev i 1990’erne overtaget af Michelin, og er blevet firmaets afdeling i Nordamerika.


DÆK TIL ALLE SLAGS TERRÆN
Selvom du muligvis ikke skal ud på køreplanen til årets store Le Mans løb, så sørger BFG for en køretur med kvalitetsdæk på din køretur - uanset om det er til det lokale supermarked, sydens sol eller det bakkede terræn.

Med det gennemgribende dæk til alle slags terræner er BFG blevet synlige på verdensplan, hvor særligt off-road dæk er deres speciale, som er slidstærke og designet til at have et godt vejgreb i de hårde terræner.

Men BFG har derudover også et dæk til enhver sæson og ethvert slags vejr i de robuste terræner - både et vinterdæk til de kolde morgener, et sommerdæk til de varme eftermiddage eller et dæk egnet til de regnfulde aftener.


KØB DÆK FRA BF GOODRICH ONLINE HOS EUROMASTER
BFG er dæk i Euromaster's mellemklasse og er til dig, som ønsker et godt vejgreb, god komfort på vejen og et dæk med en lang levetid.

Du kan bestille dæk med og uden montering af dine nye dæk online.

Du afhenter dækkene i et af vores dækcentre, hvor vi også kan montere dækkene på din bil, hvis du ønsker det. Find dit nærmeste dækcenter her.

 

Bestil dæk online

Bestil dæk online

Se alle dæk fra BFGOODRICH

Find dit Naermeste center

Find center