Image for 205/55R16 GOODYEAR 91V EFFICIENTGRIP TO from privat
+ / - Kør musen over billedet for at zoome
Image for 205/55R16 GOODYEAR 91V EFFICIENTGRIP TO from privat
GOODYEAR

EFFICIENTGRIP

205 / 55 R16 91 V
SOMMER summer

GOODYEAR EFFICIENTGRIP 205 / 55 R16 91 V

Homologation

Goodyear EFFICIENTGRIP er et solidt sommerdæk til din SUV med kort bremselængde og høj sikkerhed på våd og tør vej - samt en lang levetid til gavn for miljø og din privatøkonomi.

Kr. 647,25
Montering ikke inkl.*
KØB
Giv mig besked, når varen er på lager
Indtast din e-mailadresse


*Montering og miljøtillæg er ikke inkluderet i dækprisen. 
Vær opmærksom på, at montering automatisk lægges i kassen sammen med dækket. Vælger du i stedet 'afhentning af dæk' til slut i kassen, vil denne montering automatisk bortfalde igen. Læs om monteringspakken her

Miljøtillæg på 12,50 kroner pr. dæk tillægges først ved betaling i centret. 

C
Brændstofeffektivitet
B
Vådgreb
67 dB
Støjniveau
Dækmærket
C
B
67 dB

EU-dækmærket giver dig et hurtigt overblik over, hvordan et dæk præsterer på brændstoføkonomi, sikkerhed og dækstøj. Dækmærket gør det dermed let for dig at sammenligne flere forskellige dæk med hinanden ud fra dækmærkningen.   

Brændstofeffektivitet (eller rullemodstanden)
Den energi, der bliver tabt, når et dæk er i bevægelse, kaldes 'rullemodstand'. Rullemodstanden har en direkte indvirkning på brændstofforbruget. Rullemodstandsscoren strækker sig fra mærkningerne A til G. Sammenlignet med et G-mærket dæk kan et dæk med A-mærkning spare dig for helt op til 7,5 % brændstof. Dette kan dog variere afhængig af bil, kørselsmønster og temperaturer. 

Vådgreb (eller sikkerheden)
Et dæks bremseegenskaber på våd vej bliver målt i seks kategorier med mærkning fra A til G. Kategori G anvendes dog ikke, og derfor har kategori A den korteste bremselængde og F har den længste bremselænge. Fra et F-mærket dæk til et A-mærket dæk kan der være op til 30 % længere bremselængde. Ved en hastighed på 80 km/t i en personbil og med A-mærkede dæk svarer det altså til, at du får en bremselængde, der er 18 meter kortere. 

Støjniveau
Dækstøj måles i decibel og på dækmærket illustreres dette med 1, 2 eller 3 lydbølger. Jo flere lydbølger, jo mere larmer dækket, når du kører. Dækstøj i decibel måles udenfor bilen. For at opnå den bedste karakter - altså én lydbølge - skal et dæk have et støjniveau på mindst 3dB under den lovgrænse, som EU fastsætter.

EFFICIENTGRIP er et solidt sommerdæk til din SUV fra Goodyear. Dækket er perfekt til det danske sommervejr, som kan byde på lidt af hvert. EFFICIENTGRIP dækket har en kort bremselængde, som giver dig en stor sikkerhed på både våd og tør vej. EFFICIENTGRIP sommerdækket er et godt økonomisk dækvalg - både fordi du får udnyttet det maksimale kiilometertal mellem dine dækskift. Det gavner både miljøet og din økonomi. Amerikanske Goodyear er et af de ældste dækbrands på markedet, og det er din garanti for en sublim kvalitet. Goodyear har et kæmpe team af forskere, som er dedikeret til hele tiden at udvikle dækket egenskaber, så du som kunde får den bedste køreoplevelse og sikkerhed på både våd og tør vej.

ANDRE DÆK I SAMME STØRRELSE:

Er du i tvivl om, hvilke dæk du skal vælge?
Vi har opdelt vores dækmærker i tre klasser: Premium, mellemklasse og økonomiklasse. Du kan læse vores dækguide
om de gode, de bedre og de bedste dækmærker. Her kan du se, hvilke dæk der passer bedst til dine kørselsbehov: Kører du mange eller få kilometer om året? Kører du i byen eller på landevejen? Vil du have de bedste af de bedste dæk? Eller hellere det billige alternativ? Og hvad er egentlig det vigtigste for dig, når du skal have nye dæk? Du kan også altid ringe til vores eksperter i dæk - Peter og Torben - på 87 28 28 28, som kan hjælpe dig med  at finde de dæk, der passer til dit behov.
 

Find Euromastercenter
Abonnement

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Euromaster Danmark A/S via følgende medier:

* Du kan altid let afmelde dig igen - eksempelvis via et enkelt klik i nyhedsbrevet eller via gen.dk.info@euromaster.com. Har du spørgsmål, kan du også altid kontakte os på 87 28 28 28.