Bestil dæk online

Bestil dæk online


Din trofaste ledsager

Kleber kommer fra Frankrig, og det mere end 100 år gamle dækmærke er kendt i hele Europa for sin sikkerhed og pålidelighed. Kleber fremstiller rigtigt gode dæk med høje fysiske og tekniske kvaliteter, og du får en god sammenhæng mellem kvalitet og pris. 

Kleber er navngivet efter den parisiske gade, Avenue Kléber, hvor Kleber flyttede til efter 2. verdenskrig. Michelin blev i 1981 hovedaktionær i dækmærket.


Stort sortiment hos Euromaster
Hos Euromaster fører vi et bredt udvalg af dækmærker, hvor Kleber ligger i den bedre kategori, mellemklassenPrøv Kleber i 30 dage eller pengene tilbage!
Kleber lover dig med KLEBER TRUST, at du bliver glad og tilfreds med dine nye dæk fra Kleber. Er du ikke tilfreds efter at have prøvet dækkene fra Kleber i 30 dage, får du pengene tilbage - læs meget mere om KLEBER TRUST her! Køb dæk fra Kleber online hos Euromaster. Er du ikke tilfreds, afmonterer vi dækkene igen - og du får dine penge tilbage.


Køb dæk fra Kleber online hos Euromaster
Du kan bestille dæk, monteringspakke og tid til montering af dine nye dæk online. Du afhenter dækkene i et af vores 32 centre, hvor vi også kan montere dækkene på din bil, hvis du ønsker det. Bestil nye sommerdæk og vinterdæk fra Kleber her eller herunder:

Populære dæk fra KLEBER

Se alle dæk fra KLEBER

 • DYNAXER HP3

  DYNAXER HP3 er et sommerdæk til en rigtig god pris fra Kleber - udviklet med en ekstra høj slidstyrke. Det lange mønsterspor sikrer, at du kan køre sikkert på våd vej.

 • VIAXER

  VIAXER er et godt og solidt sommerdæk fra Kleber - til alle personbiler. Dækket er lavet af en fleksibel gummitype, der mindsker vibrationer, som giver en bedre kørekomfort.

 • TRANSPRO

  Kleber TRANSPRO sommerdæk til din varevogn er udviklet, så du får den bedste kontakt med vejen og står fast i både vådt og tørt vejr. Dækket er forstærket mod kantstenspåkørsler.

 • KRISALP HP3

  KLEBER KRISALP HP3 er et personvognsdæk til vintersæsonen. Dækket er både robust og modstandsdygtigt, og har fantastisk trækkraft på underlag af sne og is. KRISALP HP3 har en kort bremselængde, hvilket øger sikkerheden på vintervejene.

 • KRISALP HP3 SUV

 • KRISALP HP2

  KLEBER KRISALP HP2 er et vinterdæk til personvogne, som giver performance og sikkerhed gennem hele vintersæsonen. Dækket har en fremragende bremseevne og håndtering på iskolde overflader, og giver derfor en stabil kørsel med høj komfort.

 • TRANSALP 2

  KLEBER TRANSALP 2 er et slidstærkt og robust vinterdæk, som giver høj sikkerhed og god håndtering i selv de værste vinterforhold. Dækket er en opdatering af det populære vinterdæk, KLEBER TRANSALP, og har et forbedret vejgreb på alle underlag.

 • QUADRAXER

  KLEBER QUADRAXER er et helårsdæk, som giver et højt niveau af sikkerhed i alle sæsoner. Dækket er pålideligt selv i uforudsigeligt vejr, og du er således garanteret gode køreegenskaber på både tørre, våde og snedækkede veje.

 • TRANSPRO 4S

  KLEBER TRANSPRO 4S er et helårsdæk til lette lastbiler og varevogne. Dækket giver høj performance på både tørre, våde og snedækkede veje. TRANSPRO 4S har fremragende bremseevne på vådt underlag, hvilket giver høj sikkerhed året rundt

 • DYNAXER UHP

  KLEBER DYNAXER UHP er et sommerdæk til sportsprægede personvogne. Dækket giver fremragende performance ved kørsel i høj fart, samt højeste sikkerhed og god håndtering på våde veje. Dækket har lang levetid, og giver høj værdi for pengene

 • DYNAXER HP4

  KLEBER DYNAXER HP4 er et energieffektivt sommerdæk i høj kvalitet og med et smart design. Med personvognsdækket får du sikkerhed og performance gennem hele sommersæsonen, takket være et fremragende vejgreb på både tørt og vådt underlag.


Find dit nærmeste center