DÆK I TOPKVALITET FRA PIRELLI

Pirelli er et af de mest kendte dækmærker, og dækmærket er især kendt for sin avancerede, innovative teknologi og høje kvalitet. Pirelli har en klart defineret vision om hele tiden at udvikle et bredt udvalg af dæk til alle typer af køretøjer - til eksempelvis både personbiler, SUV, varevogne, motorcykler og lastbiler - i høj kvalitet og med de teknologisk bedste løsninger.

BESTIL DÆK FRA PIRELLI ONLINE
Du kan bestille både sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk fra Pirelli online. Du kan søge via størrelse eller registreringsnummer herunder - eller via vores shop her. Vi monterer dine nye dæk eller du kan afhente i et af vores 32 centre. Uanset hvad du vælger, glæder vi os til at hjælpe dig i dit lokale center.

Har du spørgsmål til valg af dæk, størrelse eller lignende, så er vi klar til at hjælpe dig på chatten her til højre eller på 87 28 28 28. 
 

Bestil dæk online

Bestil dæk online

Pirelli dæk til el-bil
Pirelli dæk til el-bil


 


VIDSTE DU, AT ... 

✔️ Pirelli siden 2011 har været eneleverandør af dæk til Formel 1?
✔️ Ferraris ikoniske røde biler har samarbejdet med Pirelli siden starten?
✔️ Der bruges cirka 45.000 Pirelli dæk i motorløb om året?
✔️ Pirelli fremstiller både dæk til cykler, motorcykler og biler?
✔️ Hele 1.800 personer arbejder med research og udvikling?
✔️ Pirelli er kendt som dækkenes Prada?


 

Se alle dæk fra PIRELLI

PIRELLI ER DÆKKENES PRADA
Pirelli blev grundlagt tilbage i 1872 og startede med at producere dæk i 1901. Brandet er dermed også en af dækpionererne. Pirellis hovedkvarter ligger stadig i den italienske millionby Milano - der, hvor det hele startede - og mærket har nu flere end 30.000 ansatte over hele verden. Pirelli er også kendt som dækkenes Prada - noget, som især refererer til deres evne til at konstant at tænke nyskabende.

SOTTOZERO - ET ASYMMETRISK DÆK
Pirelli har, blandt mange andre, udviklet det populære og meget innovative vinterdæk, Sottozero, som giver dig bedste køreegenskaber på vintervejene. Sottozero har blandt andet et asymmetrisk slidmønster på dækkenes yder- og indersider, hvor den ene side afviser vand, mens den anden side effektivt sikrer dig et fast greb på snefyldt underlag.

DEN RØDE FERRARI OG FORMEL 1
Udover at være dækproducent til almindelige hverdagsbiler, er Pirelli også officiel dækleverandør til alle racerne i Formel 1, når de turnerer på de store Grand Prix i hele verden. Fra start har Pirelli samarbejdet med Ferrari og de ikoniske røde biler.

DER SIDDER PIRELLI DÆK PÅ EN LAMBORGHINI
Pirellis lange historie og mange års ekspertise har gjort dækket til en af branchens foretrukne darlings. Og når bilerne fra de eksklusive bilmærker, Lamborghini og Bentley, kører ud fra fabrikken, er det med Pirellidæk på bilen.


BRÆNDSTOFBESPARENDE OG MILJØVENLIGE DÆK
De senere år er der kommet et større fokus på bæredygtighed i den italienske udviklingsafdeling. Her forsker Pirelli i at gøre både deres produktion og deres produkter så bæredygtige som mulig. Det betyder blandt andet, at dækkene designes til at være så brændstofbesparende, som det overhovedet kan lade sig gøre og har den længst mulige levetid. Også i selve produktionen lever Pirelli op til en lang række ISO-standarder, som skal beskytte miljøet.


EN HELT SÆRLIG KALENDER
Pirelli står også bag verdens måske mest ikoniske kalender: Pirellikalenderen, The Cal
Kalenderen er udkommet hvert år siden 1963 med en lille pause på ti år. Med sit ofte meget nytænkende udtryk og tema er den er altid årsag til forargelse, fascination eller forelskelse. I 2017 var kalenderens fokus uretoucherede kroppe med stjerner som Nicole Kidman og Kate Winslet foran kameraet. Det er altid nogle af verdens dygtigste og mest kendte fotografer som Annie Leibowitz, Mario Testino og Richard Avedon, der står bag kameraet og skyder billederne, som er erotiske uden at være vulgære. Se kalenderen fra 2019 af Albert Watson her. Kalenderen kan ikke købes i handlen, men foræres til nogle af Pirellis kunder og partnere, så hvis du er ejer af en af de ikoniske kalendere, er du meget heldig. I både 2018 og 2019 udloddede vi Pirellikalenderen til en af vores følgere på Facebook, som nu kan prale med at være i besiddelse af det ikoniske samlerobjekt. I 2018 sendte vi også tre heldige vindere på en drømmerejse til Formel 1 i Abu Dhabi sammen med Pirelli.
 

Find dit Naermeste center

Find center