DÆK SIDEN 1959

Dækproducenten Tigar blev grundlagt i 1935. Oprindeligt var formålet at producere forskellige gummiprodukter, hvilket førte til, at Tigar i 1959 startede sin dækproduktionen i den serbiske by Pirot.


DÆK PRODUCERET I EUROPA
Den dag i dag bliver alle dæk stadig produceret i Europa. Nu foregår det blot på Michelins fabrikker. Tigars dæk er blevet det foretrukne valg hos mange kunder i hele verden, som gerne vil have et godt kvalitetsdæk til en god pris i økonomiklassen. Tigardæk er også særligt gode til de europæiske vejrforhold.


DU FINDER KUN TIGAR HOS EUROMASTER
Euromaster er eneforhandler af Tigar i Danmark, og vi tilbyder både sommerdæk og vinterdæk online og i vores centre.

Her finder du blandt andet High Performance og Sigura sommerdæk, som begge giver dig en stor dæksikkerhed til en god pris.


TIGAR ER EN DEL AF MICHELIN
Tigar har samarbejdet med Michelin siden starten af 1990’erne, og siden 2009 har Michelin været eneejer af dækproducenten. Derfor drager dækkene fra Tigar også god nytte af Michelins ekspertviden.


 

Bestil dæk online

Bestil dæk online


KØB DÆK FRA TIGAR ONLINE HOS EUROMASTER

Du kan bestille dæk, monteringspakke og tid til montering af dine nye dæk online. Du afhenter dækkene i et af vores 32 centre, hvor vi også kan montere dækkene på din bil, hvis du ønsker det. Bestil nye sommerdæk og vinterdæk fra Tigar her eller herunder:

Find dit Naermeste center

Find center