Bestil dæk online

Bestil dæk online


Dæk siden 1959

Dækproducenten Tigar blev grundlagt i 1935. Oprindeligt var formålet at producere forskellige gummiprodukter, hvilket førte til, at Tigar i 1959 startede sin dækproduktionen i den serbiske by Pirot.


Dæk produceret i Europa
Den dag i dag bliver alle dæk stadig produceret i Europa. Nu foregår det blot på Michelins fabrikker. Tigars dæk er blevet det foretrukne valg hos mange kunder i hele verden, som gerne vil have et godt kvalitetsdæk til en god pris i økonomiklassen. Tigardæk er også særligt gode til de europæiske vejrforhold.

Du finder kun Tigar hos Euromaster
Euromaster er eneforhandler af Tigar i Danmark, og vi tilbyder både sommerdæk og vinterdæk online og i vores centre.

Her finder du blandt andet High Performance og Sigura sommerdæk, som begge giver dig en stor dæksikkerhed til en god pris.


Tigar er en del af Michelin
Tigar har samarbejdet med Michelin siden starten af 1990’erne, og siden 2009 har Michelin været eneejer af dækproducenten. Derfor drager dækkene fra Tigar også god nytte af Michelins ekspertviden.


Populære dæk fra TIGAR
Køb dæk fra Tigar online hos Euromaster

Du kan bestille dæk, monteringspakke og tid til montering af dine nye dæk online. Du afhenter dækkene i et af vores 32 centre, hvor vi også kan montere dækkene på din bil, hvis du ønsker det. Bestil nye sommerdæk og vinterdæk fra Tigar her eller herunder:

Se alle dæk fra TIGAR

 • WINTER 1

  TIGAR WINTER 1 er et vinterdæk til personvogne. Med dækket får du både høj sikkerhed og performance i milde vintre med sne, is og slud. WINTER 1 har et godt greb på vintervejene, og formår hurtigt og effektivt at bortlede vand.

 • SIGURA

  TIGAR SIGURA er et prisvenligt personvognsdæk til sommersæsonen. Dækket har en fremragende bremseevne på både tørt og vådt underlag samt en lille risiko for akvaplaning, hvilket giver dig det højeste niveau af sikkerhed gennem hele sommeren.

 • TOURING

  TIGAR TOURING er et personvognsdæk til sommersæsonen, som giver højeste niveau af kontrol og stabilitet. Dækket er designet med Tigars Silica Compound teknologi, som giver en lavere slidstyrke og et reduceret brændstofforbrug.

 • SUV ICE

  TIGAR SUV ICE er et vinterdæk med pigge til SUV’er. Dækket har en fantastisk trækkraft og bremseevne på vintervejene, hvilket giver høj sikkerhed hele vintersæsonen. TIGAR SUV ICE yderst pålideligt på underlag af både vand, sne og is.

 • CARGO SPEED

  TIGAR CARGO SPEED er et sommerdæk til lette lastbiler og varevogne. Dækket har et fremragende greb på både tørre og våde veje samt gode køreegenskaber på løs jord. CARGO SPEED er yderst robust og kan klare en høj belastning

 • CARGO SPEED WINTER

  TIGAR CARGO SPEED WINTER er et prisvenligt vinterdæk til lette varevogne og lastbiler. Dækket har et fremragende vejgreb på både glat og snedækket underlag, hvilket giver dig højeste niveau af sikkerhed og performance i alle vinterforhold.

 • ULTRA HIGH PERFORMANCE

  TIGAR ULTRA HIGH PERFORMANCE er et personvognsdæk, som giver maksimal performance i sommersæsonen. Dækket har en eminent trækkraft på tørt og vådt underlag grundet et asymmetrisk dækmønster, samt forbedret levetid og reduceret brændstofforbrug.

 • HIGH PERFORMANCE

  TIGAR HIGH PERFORMANCE er et sommerdæk til personvogne, som er udviklet til at give høj performance på både tørre og våde veje. Med dækket får du fremragende kontrol ved alle hastigheder takket være det asymmetriske dækmønster.

Find dit nærmeste center