Dækopbevaring - Sølvpakken

Bestil vores guldpakke online herunder - og få dækopbevaring med hjulskift, vask af hjul, afbalancering inkl. vægte og miljøafgift på et af vores 32 centre. Her tjekker vi altid blandt andet dæktryk og mønsterdybde inden montering.

Når det er tid til et sæsonskift igen, minder vi dig om dette på sms, hvis det ønskes. Du skal blot oplyse dit mobilnummer i centret, når du bestiller dækopbevaring. Når du køber dækopbevaring og afleverer dine dæk til opbevaring, får du et opbevaringsbevis, som du skal medbringe, hvis du ønsker at afhente dine dæk.

  • Få opbevaret dine dæk med vores SØLVPAKKE. Her får du dækopbevaring, hjulskift, afbalancering inkl. vægte og miljøafgift.
    Kr. 224,75
    Ekskl. evt. ekstramaterialer.

    KØB
Find nærmeste center
Vi kunne ikke finde dig. Prøv igen.
ELLER

Find nærmeste center
ELLER

Giv mig besked, når varen er på lager
Indtast din e-mailadresse

Sølvpakken inkluderer:
✔️ Hjulskift

✔️ Professionel dækopbevaring 

✔️ Komplet eftersyn af hjulene

    - herunder tjek af mønsterdybde, ventiler og fælge.

✔️ Påmindelse om sæsonskift, når tid er.

✔️ Mulighed for at booke din tid online (eller telefonisk naturligvis).

✔️ Afbalancering af hjul med vægte

✔️ Kontrol af dæktryk

Det med småt
Alle vores priser er inkl. moms. Hvis ikke andet er oplyst, gælder prisen pr. dæk. Prisen for dækopbevaring gælder i én sæson, som er seks måneder.

I forbindelse med hjulskift må du gerne lægge hjulbolte frem i bilen. Vi har opbevaringsposer til hjulboltene. Når du har kørt ca. 100 kilometer efter hjulskiftet, kan du komme forbi til efterspænding af hjulboltene.

Find dit nærmeste center