Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!


DÆKSERVICE 

Vi er 100% ejet af Michelin - og vi ved alt, hvad der er værd at vide om dæk. På vores værksteder hjælper vi dig med nye dæk, montering, afbalancering, afretning, nulstilling af TPMS og meget mere. 

ER DU PUNKTERET?
Ring på 87 28 28 28, book tid online til lapning - eller kig forbi et af vores centre, så lapper vi dækket for dig, mens du venter. 

AFBALANCERING
Hvis rattet begynder at vibrere, kan det være et tegn på, at dine hjul trænger til at blive afbalanceret. Det klarer vi nemt, så kig ind på dit nærmeste center - også, hvis du bare er i tvivl. Vores centre kan hurtigt finde ud af, om det er en afbalancering, der skal til.

TPMS OG OVERVÅGNING AF DÆKTRYK
Har du en bil, der er indregistreret første gang efter november 2014, har den TPMS. TPMS er et elektronisk dæktryksovervågningssystem, som skal hjælpe til at undgå, at du kører med for lavt dæktryk. Der findes to slags TPMS - direkte og indirekte - og vi kan hjælpe dig med begge dele.

 • (PERSONBIL) Dine fælge bliver påvirket af vind og vejr, og kan på samme måde som dit karosseri ruste. Rens med jævne mellemrum fælgkanten, så der ikke opstår rust, da det kan give utætheder, når dækket skal monteres.
  Kr. 239,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (VAREVOGN) Lad os vaske dine hjul for dig, så de er renset for bremsestøv og skidt. De fleste vælger at få rengjort deres hjul i forbindelse med sæsonskift.
  Kr. 95,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (VAREVOGN) Dine fælge bliver påvirket af årstidernes vind og vejr - og kan på samme måde som f.eks. dit karosseri ruste. Rens med jævne mellemrum fælgkanten, så der ikke opstår rust, som kan give utætheder, når dækket skal monteres.
  Kr. 299,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (PERSONBIL) Dækket kan blive slidt ujævnt, så det ikke længere er helt rundt. Det mærker du tydeligt i hele bilen under kørslen. Vi kan hurtigt se, om din bil ryster, når du kører, fordi dækket er slidt skævt.
  Kr. 436,50
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (VAREVOGN) Dækket kan blive slidt ujævnt, så det ikke længere er helt rundt. Det mærker du tydeligt i hele bilen under kørslen. Vi kan hurtigt se, om din bil ryster, når du kører, fordi dækket er slidt skævt.
  Kr. 698,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (PERSONBIL) Er du punkteret? Kom ind til os i et af vores 32 centre, så lapper vi dækket for dig, mens du venter. Denne pakke gælder hjul, som ikke er monteret på bilen.
  Kr. 466,25
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (PERSONBIL) Er du punkteret, så kan du booke en tid til lapning med hjulskift herunder, så sørger vi for, at du hurtigt er sikkert kørende igen. Det tager kun en halv time, og vi giver kaffe, mens du venter.
  Kr. 466,50
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (PERSONBIL) Hjulene placeres i en afbalanceringsmaskine, som måler hjulenes balance under rotation og indikerer, hvor en eventuel modvægt skal placeres, så hjulet kommer i balance. Vi gør det nemt og hurtigt for dig.
  Kr. 175,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (PERSONBIL) Vi har udstyret i flere centre til at lave en afbalancering med vejtryk, som kan diagnosticere ubalancer. Dette bruges, hvis dækkene har tendens til at "hoppe" - eller hvis bilen er svær at afbalancere korrekt.
  Kr. 244,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (PERSONBIL) Få opbevaret dine dæk med vores GULDPAKKE. Her får du vask af hjul, dækopbevaring, hjulskift, afbalancering inkl. vægte og miljøafgift.
  Kr. 337,25
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

Find dit Naermeste center

Find center