Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!

Dækservice

Hos Euromaster er vi eksperter i dæk. Det betyder, at vi ved alt, hvad der er værd at vide om dæk - og lidt til. På vores 32 værksteder kan du både købe dine nye dæk, og du kan få monteret, afbalanceret, afrettet, vasket og lappet dine dæk. Hvis din bil er udstyret med TPMS, har vi også helt styr på at få den nulstillet ved dækskifte.


Er du punkteret?
Kig forbi et af vores 32 centre, så lapper vi dækket for dig, mens du venter.


Afbalancering
Hvis rattet begynder at vibrere, kan det være et tegn på, at dine hjul trænger til at blive afbalanceret. Det klarer vi nemt, så kig ind på dit nærmeste center - også, hvis du bare er i tvivl. Vores centre kan hurtigt finde ud af, om det er en afbalancering, der skal til.


Dækafretning
Dækafretning er, når vi sliber et hjul helt rundt, efter det har været slidt ujævnt på vejene. Det sparer dig for at skulle kassere gode dæk, som sagtens kan holde lang tid endnu.  


TPMS og overvågning af dæktryk
Har du en bil, der er indregistreret første gang efter november 2014, har den TPMS. TPMS er et elektronisk dæktryksovervågningssystem, som skal hjælpe til at undgå, at bilisterne kører med for lavt dæktryk. Der findes to slags TPMS - direkte og indirekte - og vi kan hjælpe dig med begge dele.


Vask af hjul og fælge
En grundig rengøring fjerner bremsestøv og skidt. De fleste vælger at få rengjort deres hjul ved sæsonskift, så de er rene og friske til næste gang, de monteres. Hvis du har dine dæk opbevaret i vores guldpakke, er rengøring inkluderet i prisen.


Afrensning af fælgkant
En grundig afrensning af fælgkanten minimerer risikoen for rust. Det kan vi gøre, når dækkene bliver skiftet, og fælgene allerede er taget af bilen.

 • Er du punkteret? Kom ind til os i et af vores 32 centre, så lapper vi dækket for dig, mens du venter. Denne pakke gælder hjul, som ikke er monteret på bilen.
  Kr. 319,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Er du punkteret, så kan du booke en tid til lapning med hjulskift herunder, så sørger vi for, at du hurtigt er sikkert kørende igen. Det tager kun en halv time, og vi giver kaffe, mens du venter.
  Kr. 372,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Engang imellem bliver dækket slidt ujævnt, så det ikke længere er helt rundt, og det mærker du meget tydeligt i hele bilen under kørslen. Vi kan hurtigt se, om det er, fordi dit dæk er slidt skævt, at din bil ryster, når du kører.
  Kr. 369,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • (PERSONBIL • MED DÆK OP TIL 18") Hjulene placeres i en afbalanceringsmaskine, som måler hjulenes balance under rotation og indikerer, hvor en eventuel modvægt skal placeres, så hjulet kommer i balance. Vi gør det nemt og hurtigt for dig.
  Kr. 139,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • (PERSONBIL • MED DÆK OP TIL 18") Vi har udstyret i flere centre til at lave en afbalancering med vejtryk, som kan diagnosticere ubalancer. Dette bruges, hvis dækkene har tendens til at "hoppe" - eller hvis bilen er svær at afbalancere korrekt.
  Kr. 209,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • (PERSONBIL MED DÆK OP TIL 18") opbevaret dine dæk med vores GULDPAKKE. Her får du vask af hjul, dækopbevaring, hjulskift, afbalancering inkl. vægte og miljøafgift.
  Kr. 304,75
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Få opbevaret dine dæk med vores sølvpakke. Her får du dækopbevaring, hjulskift, afbalancering inkl. vægte og miljøafgift.
  Kr. 229,75
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Få opbevaret dine dæk med vores bronzepakke. Her får du dækopbevaring og hjulskift.
  Kr. 179,75
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Få opbevaret dine dæk sikkert på et af vores 32 dækhoteller.
  Kr. 76,25
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • Lad os vaske dine hjul for dig, så de er renset for bremsestøv og skidt. De fleste vælger at få rengjort deres hjul i forbindelse med sæsonskift.
  Kr. 79,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
Find dit nærmeste center