Få afrettet dine dæk hos vores eksperter i dæk
Vi har både det rette værktøj og den fornødne ekspertise til at afrette dine dæk, så du får køreglæden tilbage. På den måde slipper du for at kassere dæk, som sagtens kan holde lang tid endnu.

Der er lige tid til en hurtig kop kaffe, mens du venter - for det tager kun en halv time og koster 359 kroner pr. dæk. Vær opmærksom på, at der er et tillæg for hjul, der er udstyret med TPMS og behøver kalibrering.

Du finder dit nærmeste Euromastercenter her.

Dækafretning

Engang imellem bliver dækket slidt ujævnt, så det ikke længere er helt rundt, og det mærker du meget tydeligt i hele bilen under kørslen.


Er dit dæk slidt skævt?
Vi kan hurtigt se, om det er, fordi dit dæk er slidt skævt, at din bil ryster, når du kører. Det er ikke et problem, der kan løses med afbalancering, da det er hjulets form, der er årsagen. For at få dækket tilbage i dets originale form rasper vi dækket. Det svarer til at slibe dækket, så det bliver rundt igen. 

 

 • (PERSONBIL • MED DÆK OP TIL 18") Dækket kan blive slidt ujævnt, så det ikke længere er helt rundt. Det mærker du tydeligt i hele bilen under kørslen. Vi kan hurtigt se, om din bil ryster, når du kører, fordi dækket er slidt skævt.
  Kr. 379,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (PERSONBIL • MED DÆK FRA OG MED 19") Dækket kan blive slidt ujævnt, så det ikke længere er helt rundt. Det mærker du tydeligt i hele bilen under kørslen. Vi kan hurtigt se, om din bil ryster, når du kører, fordi dækket er slidt skævt.
  Kr. 439,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (VAREVOGN) Dækket kan blive slidt ujævnt, så det ikke længere er helt rundt. Det mærker du tydeligt i hele bilen under kørslen. Vi kan hurtigt se, om din bil ryster, når du kører, fordi dækket er slidt skævt.
  Kr. 645,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL

Find dit Naermeste center

Find center