• (PERSONBIL • MED DÆK OP TIL 18") Er du punkteret, så kan du booke en tid til lapning med hjulskift herunder, så sørger vi for, at du hurtigt er sikkert kørende igen. Det tager kun en halv time, og vi giver kaffe, mens du venter.
  Kr. 372,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • (PERSONBIL • MED DÆK FRA OG MED 19") Er du punkteret, så kan du booke en tid til lapning med hjulskift herunder, så sørger vi for, at du hurtigt er sikkert kørende igen. Det tager kun en halv time, og vi giver kaffe, mens du venter.
  Kr. 625,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB
 • (VAREVOGN) Er du punkteret, så kan du booke en tid til lapning med hjulskift herunder, så sørger vi for, at du hurtigt er sikkert kørende igen. Det tager kun en halv time, og vi giver kaffe, mens du venter.
  Kr. 625,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  KØB

Lapning med hjulskift

Er du punkteret, så kan du booke en tid til lapning med hjulskift herunder, så sørger vi for, at du hurtigt er sikkert kørende igen. Du kan booke lapning med hjulskift online til 372 kroner for personbiler med dæk op til 18" // 495 kroner for personbiler med dæk fra og med 19" // 549 kroner for varevogne. Følgende er inkluderet i denne service: 

✔️ Afmontering af hjul og dæk
✔️ Lapning
✔️ Montering af dæk
✔️ Hjulskift
✔️ Afbalancering inkl. vægte
✔️ Ventil (uden TPMS)
✔️ Miljøafgift

Hvis dit punkterede hjul sidder på bilen, er det denne service, du skal vælge. Det tager kun ca. 30 minutter, og vi giver kaffe, mens du venter. Er din bil udstyret med TPMS, skal du være opmærksom på, at der kommer et tillæg for kalibrering af TPMS oveni pakkens pris. Prisen for kalibrering af TPMS afhænger af din bilmodel. Forhør gerne nærmere i dit center eller hos vores kundeservice på 87 28 28 28. 

Find dit Naermeste center

Find center