Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!


LAPNING INKL. HJULSKIFT

Er du punkteret, så kan du booke en tid til lapning med hjulskift herunder, så sørger vi for, at du hurtigt er sikkert kørende igen. Du kan booke lapning med hjulskift online til 389 kroner for personbiler med dæk op til 18" // 449 kroner for personbiler med dæk fra og med 19" // 449 kroner for varevogne.

BEMÆRK:
Du kan altid ringe til vores kundeservice på 87 28 28 28 eller chatte her til højre for at booke tid, hvis det haster.

Følgende er inkluderet i denne service: 

✔️ AFMONTERING AF HJUL OG DÆK
✔️ LAPNING
✔️ MONTERING AF DÆK
✔️ AFBALANCERING INKL. VÆGT
✔️ VENTIL (UDEN TPMS)
✔️ MILØJAFGIFT

Hvis dit punkterede hjul sidder på bilen, er det denne service, du skal vælge. Det tager kun ca. 30 minutter - og vi giver kaffe, mens du venter. Book tid til lapning af løst hjul her

Er din bil udstyret med TPMS, skal du være opmærksom på, at der kommer et tillæg for kalibrering af TPMS oveni pakkens pris. Prisen for kalibrering af TPMS afhænger af din bilmodel. Forhør gerne nærmere i dit center eller hos vores kundeservice på 87 28 28 28. 

 • (PERSONBIL • MED DÆK OP TIL 18") Er du punkteret, så kan du booke en tid til lapning med hjulskift herunder, så sørger vi for, at du hurtigt er sikkert kørende igen. Det tager kun en halv time, og vi giver kaffe, mens du venter.
  Kr. 389,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (PERSONBIL • MED DÆK FRA OG MED 19") Er du punkteret, så kan du booke en tid til lapning med hjulskift herunder, så sørger vi for, at du hurtigt er sikkert kørende igen. Det tager kun en halv time, og vi giver kaffe, mens du venter.
  Kr. 449,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (VAREVOGN) Er du punkteret, så kan du booke en tid til lapning med hjulskift herunder, så sørger vi for, at du hurtigt er sikkert kørende igen. Det tager kun en halv time, og vi giver kaffe, mens du venter.
  Kr. 449,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

Find dit Naermeste center

Find center