Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!

LAPNING AF DÆK

En punktering kommer aldrig belejligt - og derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre. Er du punkteret, så kan du booke en tid til lapning med hjulskift herunder, så sørger vi for, at du hurtigt er sikkert kørende igen. 


BEMÆRK:
Du kan altid ringe til vores kundeservice på 87 28 28 28 - eller chatte her til højre for at booke tid, hvis det haster. 

  • (PERSONBIL) Er du punkteret, så kan du booke en tid til lapning med hjulskift herunder, så sørger vi for, at du hurtigt er sikkert kørende igen. Det tager kun en halv time, og vi giver kaffe, mens du venter.
    Kr. 466,50
    Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  • (VAREVOGN) Er du punkteret, så kan du booke en tid til lapning med hjulskift herunder, så sørger vi for, at du hurtigt er sikkert kørende igen. Det tager kun en halv time, og vi giver kaffe, mens du venter.
    Kr. 498,25
    Ekskl. evt. ekstramaterialer.

MÅ DU KØRE PÅ ET PUNKTERET DÆK?
Nogle dæk kan være designet med en særlig “Run flat” teknologi, der gør det muligt for dig at køre videre på en punktering uden at miste dæktrykket.

Du kan derfor køre sikkert hen til det nærmeste værksted uden de store problemer. Vi anbefaler, at du sætter farten ned, når du kører på et punkteret dæk for at bevare kontrollen.


HVAD ER INKLUDERET I PRISEN?
Hos Euromaster lapper vi dit dæk uanset om det er en personbil eller varevogn. Inkluderet i prisen er:

✔️ Afmontering af hjul og dæk
✔️ Lapning
✔️ Montering af dækket
✔️ Afbalancering inkl. vægte
✔️ Hjulskift
✔️ Ventil
✔️
Miljøafgift

Er din bil udstyret med TPMS, skal du være opmærksom på, at der kommer et tillæg for kalibrering af TPMS oveni pakkens pris. Prisen for kalibrering af TPMS afhænger af din bilmodel. Forhør gerne nærmere i dit center eller hos vores kundeservice på 87 28 28 28.

Find dit Naermeste center

Find center