Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!


LAPNING AF LØST HJUL

Er du punkteret? Kom ind til os i et af vores centre, så lapper vi dækket for dig, mens du venter. Du kan booke lapning af løst hjul med monteringspakke online til 335 kroner for personbiler med dæk op til 18" // 395 kroner for personbiler med dæk fra og med 19" // 395 kroner for varebiler.

BEMÆRK:
Du kan altid ringe til vores kundeservice på 87 28 28 28 eller chatte her til højre for at booke tid, hvis det haster.

Følgende er inkluderet i prisen: 
✔️ LAPNING
✔️ MONTERING AF DÆKKET PÅ FÆLG
✔️ AFBALANCERING INKL. VÆGTE
✔️ MILJØAFGIFT

Denne pakke gælder hjul, som ikke er monteret på bilen. Er du punkteret med et dæk, der sidder på bilen, kan du bestille tid til lapning med hjulskift her.

Er din bil udstyret med TPMS, skal du være opmærksom på, at der kommer et tillæg for kalibrering af TPMS oveni pakkens pris. Prisen for kalibrering af TPMS afhænger af din bilmodel. Forhør gerne nærmere i dit center eller hos vores kundeservice på 87 28 28 28. 
 

 • (PERSONBIL • MED DÆK OP TIL 18") Er du punkteret? Kom ind til os i et af vores 32 centre, så lapper vi dækket for dig, mens du venter. Denne pakke gælder hjul, som ikke er monteret på bilen.
  Kr. 335,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (PERSONBIL • MED DÆK FRA OG MED 19") Er du punkteret? Kom ind til os i et af vores 32 centre, så lapper vi dækket for dig, mens du venter. Denne pakke gælder hjul, som ikke er monteret på bilen.
  Kr. 395,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

 • (VAREVOGN) Er du punkteret? Kom ind til os i et af vores 32 centre, så lapper vi dækket for dig, mens du venter. Denne pakke gælder hjul, som ikke er monteret på bilen.
  Kr. 395,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

Find dit Naermeste center

Find center