Vask af dine hjul

De fleste vælger at få rengjort deres hjul i forbindelse med sæsonskift. Lad os vaske dine hjul for dig, så de er renset for bremsestøv og skidt, når de skal holde sommer- eller vinterpause. 

Med en grundig rengøring kan du være sikker på, at der ikke sidder snavs og gnaver, mens hjulet holder pause - og når dine hjul igen skal skiftes, er de friske og rene.


Har du dine dæk opbevaret hos os?
Vi vasker dine hjul med håndkraft, så alt snavs slipper hjulene. Du kan også se vores store sortiment af bilplejeprodukter og måske selv få lyst til at tage tjansen. Som medlem af vores gratis kundeklub, MasterClub, får du fast lav pris på bilpleje Würth. 


Vask af hjul er inkluderet i GULDPAKKEN
Hvis dine dæk bor på vores dækhotel i guldpakken, er vask af hjul inkluderet i prisen. Du kan læse mere om vores forskellige dækopbevaringspakker og opbevaring af dine dæk og fælge her.


 

 • (PERSONBIL) Lad os vaske dine hjul for dig, så de er renset for bremsestøv og skidt. De fleste vælger at få rengjort deres hjul i forbindelse med sæsonskift.
  Kr. 85,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (VAREVOGN) Lad os vaske dine hjul for dig, så de er renset for bremsestøv og skidt. De fleste vælger at få rengjort deres hjul i forbindelse med sæsonskift.
  Kr. 95,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL

Find dit Naermeste center

Find center