Book tid til sæsonskift online

Er du ny kunde hos os her i Euromaster? Så book tid til dæk- eller hjulskift mellem sommerdæk og vinterdæk online lige herunder i vores 32 centre


Har du selv dæk med? Eller skal du have nye dæk?
Kommer du med dine egne løse dæk eller komplette hjul, vælger du den rette service herunder for at bestille tid til sæsonskift. Hvis du ikke har dæk med, kan du bestille nye dæk + montering her.

Bestil tid til sæsonskift online hos Euromaster - sæsonskift med komplette hjul eller løse dæk!
Bestil tid til sæsonskift online hos Euromaster - sæsonskift med komplette hjul eller løse dæk!
 • Ny kunde hos os? Få din første sæson gratis dækopbevaring på et valgfrit Euromastercenter!
  Kr. 0,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (PERSONBIL • MED DÆK OP TIL 18") Bestil tid her online til hjulskift for medbragte hjul - uanset bilmærke og bilmodel. Vi har liften, værktøjet og mange års erfaring med korrekt og sikker montering af hjul.
  Kr. 119,75
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (PERSONBIL • MED DÆK FRA OG MED 19") Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af komplethjul på din personbil med dæk fra og med 19" - i dit lokale Euromastercenter.
  Kr. 149,75
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (VAREVOGN) Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af komplethjul på din varevogn - i dit lokale Euromastercenter.
  Kr. 174,75
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (PERSONBIL • MED DÆK OP TIL 18") Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af løse dæk på din personbil med dæk op til 18" - i dit lokale Euromastercenter.
  Kr. 249,75
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (PERSONBIL • MED DÆK FRA OG MED 19") Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af løse dæk på din personbil med dæk fra og med 19" - i dit lokale Euromastercenter.
  Kr. 299,75
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (VAREVOGN) Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af løse dæk på din varevogn - i dit lokale Euromastercenter.
  Kr. 349,75
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL

Ønsker du at ændre en tid?
Ønsker du at ændre eller afbestille en tid, kan du ringe eller skrive til vores kundeservice - eller chatte til os her på siden. Du kan også kontakte dit Euromastercenter direkte. Vi sætter meget stor pris på, at du kontakter os i så god tid som muligt, hvis du ønsker at ændre en tid, du har bestilt - eller helt ønsker at aflyse. Torben og Peter i kundeservice kan også hjælpe dig, hvis du ikke finder en ledig tid online:

✔️ Ring til kundeservice på 87 28 28 28
✔️ Skriv til kundeservice på gen.dk.kundeservicecenter@euromaster.com 

Har du spørgsmål - enten til bestilling af tid eller nye dæk, kan du altid ringe direkte til dit center direkte eller til vores kundeservice.
Vi kan altid vejlede dig om dæk! 


Låsebolte og mødetid
Mødetiden er 15 minutter før. Især vores højsæson er meget travl, så det hjælper os rigtigt meget, hvis din bil er helt klar til at køre på liften på aftaletidspunktet. Husk også at lægge låsebolte og evt. almindelige bolte på bilens forsæde, da vi ellers ikke kan skifte dine dæk. Har du spørgsmål, er vi klar til at hjælpe dig på 87 28 28 28.

På forhånd tusind tak for din hjælp!


 

Find dit Naermeste center

Find center