Image for Tillæg for TPMS - pr. hjul                                                   from privat
+ / - Kør musen over billedet for at zoome
Andre vinkler

  Tillæg for TPMS - pr. hjul

  Er din bil fra 2014 eller senere? Så har den sandsynligvis TPMS. Når vi skifter dine dæk, skal TPMS-ventilen kalibreres, hvilket kræver ekstra tid under hjulskiftet. Vi tager derfor et tillæg på 99 kroner pr. dæk oven i monteringspakken.

  Kr. 99,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.
  KØB
  Giv mig besked, når varen er på lager
  Indtast din e-mailadresse

  Da EU i 2014 valgte at lovgive omkring dæktryksovervågning, var det for at øge fokus på dæktrykkets betydning for trafiksikkerheden. Når du kører med for lavt dæktryk, mister bilen balancen, så at sige. Bilen får tendens til at slingre og blive ustabil - særligt i sving, ved høje hastigheder og i forbindelse med undvigelsesmanøvrer.


  Med et lavt dæktryk forlænges bremselængden, og de sikkerhedssystemer, der skal sikre dig stabilitet, ABS og ESC, kan ikke præstere optimalt. Hvor det tidligere var en opgave for dig som bilist at kontrollere dæktrykket manuelt på alle fire hjul med jævne mellemrum, overvåges dæktrykket nu elektronisk med det system, man kalder TPMS.


  Vi kan både skifte dine dæk og nulstille computeren fra gang til gang, så book tid online eller kontakt dit nærmeste center for et sikkert dækskift.

   
  BESTILLER DU AUTOTILBEHØR, KAN DU AFHENTE DISSE I DIT EUROMASTERCENTER ALLEREDE SAMME DAG.
  BEMÆRK DOG VENLIGST, AT DER PÅ MODULA TAGBOKSE OG MICHELIN EASYGRIP SNEKÆDER KAN VÆRE EN LEVERINGSTID PÅ OP TIL 3 DAGE.


   

  Find Euromastercenter
  Abonnement

  Jeg vil gerne modtage nyheder fra Euromaster Danmark A/S via følgende medier:

  * Du kan altid let afmelde dig igen - eksempelvis via et enkelt klik i nyhedsbrevet eller via gen.dk.info@euromaster.com. Har du spørgsmål, kan du også altid kontakte os på 87 28 28 28.