Alufælge og stålfælge til din bil

Vi er sikre på, at du kan finde et sæt nye, fede fælge til din bil hos Euromaster
- uanset hvilket design, farve, mærke, model eller pris du er til.


Vælg blandt andet mellem alufælge fra AEZ, DOTZDEZENT, ENZOAUTEC, BORBET, MSWOZ og SPARCO eller stålfælge fra LEMMERZ.


 

Fælge


Sådan bestiller du fælge hos Euromaster

Du kan altid se et mindre udvalg af fælge, når du besøger et af vores centre. Online hos Alcar og Rally Centeret kan du se hele det gigantiske udvalg af fælge, som vi hurtigt kan skaffe hjem til dig.


Når du har fundet dine favoritter, kan du bruge fælgkonfiguratorerne fra både Alcar og Rally Centeret, hvor du visuelt kan prøve de fælge, du har forelsket dig i, på din bil.  


Du bestiller dine nye fælge direkte i dit lokale EuromastercenterDu kan også ringe eller skrive til vores medarbejdere i kundeservice på 87 28 28 28, som gerne bestiller fælgene hjem til dig.


Fælgene afhenter du i et af vores centre, og vi monterer dem naturligvis også på din bil, hvis du ønsker det.


Vi kan bestille dine nye fælge hjem til dig fra dag til dag i hverdagene. Vi tager dog forbehold for, at et design kan være udsolgt eller at der på nogle designs kan være en længere leveringstid.


Når det er sagt, så vil vi naturligvis altid gøre, hvad vi kan, for at du kan få dine yndlingsfælge på med det samme. 


 

Euromaster - Dæk, autoservice og rådgivning til dig og din bil!
Euromaster - Dæk, autoservice og rådgivning til dig og din bil!


Kvalitetsfælge fra Alcar og Maxion

Blandt vores fælgemodeller finder du et stort udvalg fra topmærker som AEZ, Dotz og Dezent fra Alcar, som har hovedsæde i Østrig.


Produktionen af aluminiumsfælgene foregår i Tyskland, og alle fælgene får derfor stemplet "Made in Germany", som er din garanti for en høj kvalitet. Læs mere om kvalitetsstemplet her.


Alcar producerer mere end 1.2 millioner fælge om året, og de er dermed en af de allerstørste spillere på markedet for både stålfælge og alufælge. Alcar har mere end 30 års erfaring i baggagen. Stålfælgene fra Alcar produceres i Schweiz.


Euromaster fører også stålfælge fra Lemmerz, der er ejet af verdens største stålfælgproducent, Maxion.Priser på fælge

Ligesom vores dækmærker er inddelt i tre kategorier, er også vores fælgemærker inddelt i god, bedre og bedst, hvor AEZ, OZ og DOTZ er
nogle af vores bedste fælgemærker. 


Når du klikker ind på de forskellige fælgemærker, kan du se de udvalgte designs og prisen for fire fælge. 


 Skal dine nye fælge være sporty, klassiske, moderne eller farverige?

Hos Euromaster kan vi skaffe fælge hjem til dig fra en lang række af de førende producenter på markedet, så der er frit valg på hylderne, hvad
angår farve, mærke, design og model. Med de rigtige fælge kan du give din bil et lækkert udtryk - og måske endda også gøre indtryk? 


 

Fælgene er 100% TPMS fit

Alle fælgene er tilpasset til TPMS. Hvis din bil er fra 2014 eller senere, har den sandsynligvis TPMS, som er et dæktrykskontrolsystem. Systemet er integreret i bilen, og det overvåger systemet direkte eller indirekte. Du kan læse meget mere om TPMS i vores store FAQ om dæk og fælge her.


 

findCenter

Find Euromastercenter