Image for 235/50 R 18 97V Pirelli SCORPION VERDE (AO) .. from privat
+ / - Kør musen over billedet for at zoome
Image for 235/50 R 18 97V Pirelli SCORPION VERDE (AO) .. from privat
PIRELLI

SCORPION VERDE

235 / 50 R18 97 V
SOMMER summer

PIRELLI SCORPION VERDE 235 / 50 R18 97 V

Sommerdækket SCORPION VERDE fra Pirelli er udviklet med fremragende egenskaber på især vådt underlag. SCORPION VERDE er Pirellis hidtil grønneste dæk, der er produceret til SUV.

Kr. 1272,25


*Montering og miljøtillæg er ikke inkluderet i dækprisen. 
Vær opmærksom på, at montering automatisk lægges i kassen sammen med dækket. Vælger du i stedet 'afhentning af dæk' til slut i kassen, vil denne montering automatisk bortfalde igen. Læs om monteringspakken her

Miljøtillæg på 12,50 kroner pr. dæk tillægges først ved betaling i centret. 

C
Brændstofeffektivitet
B
Vådgreb
71 dB
Støjniveau

SCORPION VERDE sommerdækket fra Pirelli er særligt udviklet til din crossover eller SUV. SCORPION VERDE har et godt vejgreb på især det våde underlag, som giver dig en sikker tur på vejen. Som ordet VERDE antyder, er SCORPION VERDE dækket Pirellis hidtil grønneste dæk. Dækket udnytter alle Pirellis innovative materialer, strukturer og slidbanemønstre - produceret med respekt for miljøet. . Den lave rullemodstand og reducerede vægt sikrer et lavere brændstofforbrug og CO2-udledning. Som kunde giver det dig besparelser, god komfort og høj sikkerhed på alle vejflader. Det anerkendte, tyske Auto Motor und Sport fremhæver i deres test af SCORPION VERDE dækket som meget anbefalelsesværdigt og især dækkets egenskaber og reaktion på våd vej.

Er du i tvivl om, hvilke dæk du skal vælge?
Vi har opdelt vores dækmærker i tre klasser: Premium, mellemklasse og økonomiklasse. Du kan læse vores dækguide
om de gode, de bedre og de bedste dækmærker. Her kan du se, hvilke dæk der passer bedst til dine kørselsbehov: Kører du mange eller få kilometer om året? Kører du i byen eller på landevejen? Vil du have de bedste af de bedste dæk? Eller hellere det billige alternativ? Og hvad er egentlig det vigtigste for dig, når du skal have nye dæk? Du kan også altid ringe til vores eksperter i dæk - Peter og Torben - på 87 28 28 28, som kan hjælpe dig med  at finde de dæk, der passer til dit behov.
 

ANDRE DÆK I SAMME STØRRELSE:MEDLEM AF MASTERCLUB?

Det er gratis og uforpligtende - og du får altid fast rabat på dæk, dækservice, autoservice og bilpleje fra Würth 

Find dit nærmeste center