Bestil dæk online

Bestil dæk online Bestil dæk online

* Obligatorisk

Bestil dæk online

  • * Obligatorisk
  • * Obligatorisk
  • * Obligatorisk
  • * Obligatorisk

Vis mere

Bestil dæk online

Bestil dæk online


Sommerdæk og vinterdæk fra Continental

Continental er et kendt navn blandt de fleste danske bilejere, og med den høje tyske kvalitet de leverer, er de også en af de absolutte topspillere på verdensmarkedet for dæk.
 

Hver tredje bildæk er et Continentaldæk
I Europa leveres næsten hver tredje bil med Continentaldæk, og med et bredt sortiment af dæk til alle slags vejbelægninger og vejrforhold, kan du også altid finde et dæk hos Euromaster, som præsterer maksimalt og passer til netop dine behov. Er dit nye dæk et Continentaldæk, er du garanteret en høj dækkvalitet. 

 

Testvinder de seneste 10 år
Noget af det, som fylder mest for Continental, er sikkerhed, og de er derfor også et af de mest testvindende dækmærker gennem de sidste 10 år.

De sætter sikkerhed på vejen før alt andet og tager stort ansvar for at udvikle så sikre dæk som muligt. Hele 220.000 medarbejdere i hele verden arbejder for din sikkerhed ved konstant at fortsætte dækudviklingen, så din kørsel bliver så sikker som muligt.
 

Hvad er ligheden mellem et dæk og en skosål?
Continentals gummi kan også få dig selv til at yde mere på løbestierne. De laver nemlig skosåler i samarbejde med Adidas, hvor de har overført teknologien bag det gode vejgreb. Skoene kan derfor give dig op til 30 procent bedre vejgreb på vådt underlag sammenlignet med lignende sko.

Og dæk er bare én af de fem divisioner, som Continental arbejder med. Continental er også førende inden for blandt andet netværksløsninger til chassiser, instrumentering i bilen og andre funktionelle dele til industrien.
 

Hvis vi skal fremhæve ét dæk
Et af Continentals allerbedst ydende vinterdæk er WinterContact TS860, der som resultatet af mange års udvikling kan garantere dig den maksimale komfort og sikkerhed på vintervejene.

Husk altid, at hvis du ikke finder det dæk eller den størrelse, du mangler, så kontakt os endelig, da vi måske kan skaffe det hjem fra vores leverandører. Ring på 87 28 28 28 eller via chat her til højre på websiden. 

Find dit Naermeste center

Find center