Bestil dæk online

Bestil dæk online


Du kan stole på Dunlop

"Dæk, du kan stole på" - sådan bliver du modtaget Dunlops egen webside. Det understreges af, at Dunlop har mere end 125 års erfaring med dækudvikling, og at Dunlop dermed kan levere et af markedets bedst ydende dæk. 

For Dunlop har det været et omdrejningspunkt i deres dækudvikling at udvikle en teknologi, som forbedrer dækkets effektivitet, din kontrol over bilen og din køreglæde.


Vil du vide mere om dæk?
Se videoerne fra Dunlop her på siden - og lær mere om dækket:

✔️ Hvad betyder koderne på dækket?
✔️ Hvad betyder for lidt eller for meget dæktryk for din kørsel?
✔️ Hvorfor skal et hjul afbalanceres?
✔️ Hvad er den vigtigste indikator på dækket?
✔️ Hvordan skifter du et fladt dæk på landevejen?
✔️ Hvad sker der, hvis din bil ikke spores korrekt?
✔️ Hvorfor skal dine dæk bytte plads efter 8.000-10.000 kilometers kørsel?

Får du yderligere spørgsmål, kan du altid kontakte dit lokale Euromastercenter eller ringe til vores kundeservice på 87 28 28 28. Her sidder vores kompetente personale klar til at vejlede dig om dæk, når du har brug for det.


Du kan takke Dunlop
Vi kan takke grundlæggeren af Dunlop, John Boyd Dunlop, for, at vi i dag bruger pneumatisk teknologi i nutidens dæk. Den pneumatiske teknologi er hele princippet om, at dækkene indeholder luft og virker med lufttryk - frem for at køre på massive dæk.

Det er godt for din sikkerhed på vejen, din kørekomfort og din køreglæde!


Hvert eneste dæk lever op til din standard
Som et af vores Premium dækbrands har Dunlop også en høj kvalitetsstandard, og dækkene fra Dunlop kontrolleres i både eksterne og egne interne test.

Dækkene testes blandt andet på deres brændstoføkonomi, styreegenskaber og bremseegenskaber på både våd og tør vej, og dækkene måles på den indvendige støj.

Derfor lever hvert eneste Dunlopdæk op til den standard, som du forventer, at et kvalitetsdæk skal have.


Dunlop har vundet Le Mans flest gange
I årevis har Dunlop leveret topresultater i motorsporten, og Dunlop er det mest vindende dækmærke i Le Mans. Deres erfaring og viden føres videre til de dæk, der udvikles til hverdagsbrug, og kommer derfor os alle til gavn.

Dunlop udvikler og optimerer konstant dækkene og har blandt andet udviklet teknologien Noise Shield, som reducerer støjniveauet i bilen med op til 50 procent.


Vi kender vores dæk
I Euromaster står vi klar til at hjælpe dig med at finde de rette dæk til dit behov:
✔️ Kører du langt?
✔️ Kører du mest i byen eller på landevejen?
✔️ Sætter du mest pris på støjsvage dæk?

Vi lytter til, hvad du har brug for, når du skal ud på vejen. Vi guider og vejleder dig, så du får det dæk med dig hjem, som passer bedst til dine behov.


Altid 14 dages dæktilfredshedsgaranti
Lyder det ikke godt? Vi tilbyder altid 14 dages dæktilfredshedsgaranti, når du køber dine nye dæk hos os. Det betyder, at du frit kan ombytte dem til et andet sæt, hvis du inden for 14 dage kan konstatere, at du ikke er tilfreds med dine nye dæk. Hvis du vælger et dyrere dæk, betaler du kun differencen - udskiftningen sørger vi for helt uden beregning. Læs mere om vores unikke dæktilfredshedsgaranti her.


Bestil dine nye dæk online
Du kan bestille dine nye dæk online i dag eller direkte hos dit lokale Euromastercenter. Du kan også ringe til vores kundeservice på 87 28 28 28.

Hvis du ønsker, at vi skal montere dine dæk, og hvis du gerne vil have dine dæk opbevaret hos os, kan du også booke disse dækservices online.


 

Find dit Naermeste center

Find center