DÆK MED MERE END 100 ÅR PÅ VEJEN

Det tyske dækmærke Fulda er grundlagt i 1906 i byen af samme navn. Deres konstante forskning og udvikling i dæk har sikret dem en plads som et af de mest populære dækmærker i hjemlandet.

Fulda har været innovative på dækmarkedet, og mærket var blandt de første til at lancere dæk med glasfiberbælter.


FULDA UDSÆTTER DERES DÆK FOR LIDT AF HVERT
Det er vigtigt for det tyske mærke at sikre en høj dækstandard. Derfor gennemgår produkterne altid en streng testproces, som sikrer en høj kvalitet.

Eksempelvis afholder Fulda hvert år Fulda Challenge i de koldeste egne af Canada. De kolde temperaturer, der ligger langt under frysepunktet, tvinger dækkene til at præstere maksimalt hele tiden.

Fulda blev i 1966 opkøbt af Goodyear, hvilket i højere grad har gjort Fulda i stand til at udnytte deres udviklingspotentiale.


ET DÆK TIL EN GOD PRIS
Med Fulda får du et økonomidæk til en overkommelig pris med en lang levetid. Dækkene fra Fulda rammer en fin balance mellem ydeevne, kvalitet og økonomi.

Dæk fra Fulda vil derfor være et godt bud på et dæk til dig, der er en prisbevidst kunde - uden det store kørselsbehov.


KØB DÆK FRA FULDA ONLINE HOS EUROMASTER
Du kan bestille dæk, monteringspakke og tid til montering af dine nye dæk online. Du afhenter dækkene i et af vores 32 centre, hvor vi også kan montere dækkene på din bil, hvis du ønsker det. Vi er også klar til at hjælpe på 87 28 28 28 eller via chat her til højre. 

Bestil dæk online

Bestil dæk online

Find dit Naermeste center

Find center