Køb Goodyear dæk online hos Euromaster
Køb Goodyear dæk online hos Euromaster


 


DÆK AF DEN HØJESTE KVALITET

Goodyear er et af verdens største og ældste dækmærker, og mærket har rødder, der går tilbage til 1898 i Ohio, USA. Et stort hold af udviklere og forskere sikrer, at der hele tiden er fokus på udvikling og innovation. Med et Goodyeardæk får du derfor et dæk, som hele tiden designes og optimeres til at yde sit maksimale på vejene. Læs meget mere om de forskellige dækmønstre fra Goodyear her.


DU FÅR KORT BREMSELÆNGDE OG LANG LEVETID
Goodyear er kendt for at skabe dæk med et solidt design og lang holdbarhed. Især i vådt føre yder dækkene fra Goodyear deres ypperste på både vinter- og sommerveje. Goodyear dæk sikrer dig en kort bremselængde, kontrol over styringen og at du har det bedst mulige vejgreb kilometer efter kilometer.


DEDIKERET TIL INNOVATION, SIKKERHED OG LEVETID
Vejsikkerhed er naturligvis en af Goodyears vigtigste værdier, og brandet har altid været førende på et marked, som konstant udvikler sig, og hvor innovation er altafgørende - ikke mindst i forhold til det miljømæssige aspekt.
Du skal have den højeste kvalitet og bedste service som kunde, og Goodyear stiler derfor altid efter at producere dæk efter den højeste standard inden for de tre store områder: Sikkerhed, innovation og levetid.

Innovationen gennemsyrer hele organisationen, og gennem tiderne har Goodyear stået for mange "firsts" og gennembrud, og mærket har konstant leveret nye opfindelser til gavn for dig som bilist. Goodyear er også en del af European Safety Charter med målet om at reducere antallet af dødsulykker til 20.000 om året i Europa.


DE FØRSTE DÆK PÅ MÅNEN
Grundlæggeren af Goodyear, Frank Seiberling, traf allerede ved firmaets start dristige beslutninger og var nyskabende i sin tankegang. Han opkaldte firmaet efter Charles Goodyear, som opfandt vulkaniseringen.

Goodyear satte også de første dæk på månen, og mærket var Henry Fords førstevalg til sin første masseproducerede bil, Ford T. Goodyears logo stammer fra den græske gud Hermes' bevingede fod, da Seiberling mente, at guden stod for mange af de samme karakteristika som Goodyear.

Goodyeardæk er i dag monteret som standard på Porsche, Mercedes-Benz, Audi, BMW, Ford og Volkswagen.
 

Bestil dæk online

Bestil dæk online


KØB DÆK FRA GOODYEAR ONLINE HOS EUROMASTER
Du kan bestille dæk, monteringspakke og tid til montering af dine nye dæk online. Du afhenter dækkene i et af vores mange centre, hvor vi også kan montere dækkene på din bil, hvis du ønsker det. Bestil nye sommerdæk og vinterdæk fra Goodyear her eller herunder:

Find dit Naermeste center

Find center