Køb Michelin dæk online hos Euromaster
Køb Michelin dæk online hos Euromaster


EUROMASTERS BEDSTE DÆK

Michelin er Euromasters bedste dæk, og det er også danskernes foretrukne dækmærke. Michelin er en af verdens største dækproducenter, og de producerer mere end 180 millioner dæk om året. Generelt har Michelins dæk en exceptionelt lang levetid og en lav rullemodstand, som blandt andet gør, at din bil bruger mindre brændstof. 
Læs mere om dækmærkning her.

IDEELLE DÆK TIL DET DANSKE VEJR
Med Michelins næsten 130 års erfaring inden for udvikling af dæk og med deres enestående viden om gummi får du altid den maksimale ydelse i et dæk fra Michelin. Dæk fra Michelin er verdenskendte for at have et sublimt vejgreb på både tør og våd vej, og derfor er de i særdeleshed ideelle til de danske forhold, hvor vejret svinger utroligt meget og både kan være tørt, vådt, koldt og varmt.  Michelin udvikler konstant deres unikke gummiblanding, der hverken er for hård eller blød, og som altid sikrer et optimalt vejgreb.

MOTORSPORTENS DARLING
Det ved man også i motorsportsverdenen, hvor Michelin er en af de mest vindende og største leverandører. Michelin leverede blandt andet dæk til Tom Kristensens Le Mans-vindende Audier og er også leverandør til FIA World Rally Championship og FIA Formula E Championship. Her bliver dækkene udsat for ekstreme forhold, hvor de konstant skal yde deres allerbedste.

TESTVINDER
Gang på gang ligger dækkene fra Michelin helt i top i diverse tests og bliver kåret som de sikreste på markedet. Det er også derfor, at Michelindæk er blandt de foretrukne blandt både forhandlere, professionelle og kunder. Læs mere om alle dækkene fra Michelin her.

UDVIKLINGEN ER VIGTIGST
En stor procentdel af Michelins årlige omsætning bliver brugt på forskning og udvikling, og de cirka 111.000 ansatte er med til at producere flere end 180 millioner dæk om året. For Michelin er det især vigtigt at fortsætte udviklingen af dæksikkerheden, fordi dækkene er den eneste kontakt, der er mellem bilen og vejen. Du får den bedste sikkerhed i dækkene, når du kører efter forholdene og med de rette dæk.

KØB DÆK ONLINE HOS EUROMASTER
Du kan bestille dæk, monteringspakke og tid til montering af dine nye dæk online. Du afhenter dækkene i et af vores 32 centre, hvor vi også kan montere dækkene på din bil, hvis du ønsker det.

Bestil nye sommerdæk og vinterdæk fra Michelin her:
 

Bestil dæk online

Bestil dæk online

 


DU KAN OGSÅ FÅ MICHELIN PÅ FØDDERNE
Med den enorme ekspertviden om gummi, som Michelin har, kommer det også dig til gode, at de bruger deres ekspertviden på andre områder. 
Michelin producerer blandt andet skosåler, som du finder på Kempas sportssko, Le Chameaus gummistøvler eller skaterskoene fra Etnies.


ET TÆT SAMARBEJDE MED PORSCHE
Michelin har et tæt samarbejde med Porsche, når de udvikler dæk, så derfor kan du altid være sikker på, at dit Michelindæk er udviklet med et maksimalt fokus på ydeevne.


DET HELE STARTEDE MED ET CYKELDÆK
For Michelin startede det med et cykeldæk i 1889. Brødrene André og Édouard Michelin ville udvikle nye transportmuligheder, som kunne give dem mere frihed.
Som bekendt er det endt med dæk til biler, traktorer, lastbiler og de endnu større maskiner - for ikke at forglemme motorsporten. Michelin står også bag Michelinguiden, ViaMichelin, Michelinmanden - og så selvfølgelig Euromaster. Og det stopper helt sikkert ikke her.


DE BERØMTE MICHELINSTJERNER
Inden for den gastronomiske verden er Michelin også en vigtig spiller, og kokke verden over holder hvert år vejret, når de eftertragtede Michelinstjerner bliver delt ud. Danmark fik sin første stjerne i 1983, og med i alt 24 stjerner er København den by i Norden, hvor flest restauranter har fået den flotte anerkendelse.

Den første, fysiske Michelinguide udkom i år 1900, og formålet med guiden var oprindeligt at få franskmændene til at køre ud af Paris for at spise, så de kunne slide på deres dæk og blev nødt til at købe nye - selvfølgelig fra Michelin.
 


Find dit nye dæk fra Michelin her

Herunder kan du finde alle dækmønstrene fra Michelin.
Du kan også finde dit nye dæk ved at søge efter en bestemt dækstørrelse eller via din nummerplade lige herover.

Find dit Naermeste center

Find center