0 CROSSCLIMATE fundet

Ny søgning

MICHELIN CROSSCLIMATE - Køb dæk online hos Euromaster!

Image for CROSSCLIMATE from privat
+ / - Kør musen over billedet for at zoome
Andre vinkler

  Michelin CROSS CLIMATE er et sommerdæk med fantastiske vinteregenskaber, som du kan bruge året rundt i det danske vejr - med den innovative gummiblanding, som griber fat i vejens underlag.


   

  Sortér efter størrelse

  Find nærmeste center
  Vi kunne ikke finde dig. Prøv igen.
  ELLER

  Find nærmeste center
  ELLER

  Giv mig besked, når varen er på lager
  Indtast din e-mailadresse
  CROSSCLIMATE dækket er Michelins bud på et sommerdæk med fantastiske vinteregenskaber, som du kan bruge året rundt i det danske vejr. CROSSCLIMATE har endda vundet mange test i vinterkategorien. CROSSCLIMATE sommerdækket giver dig stor sikkerhed på landevejen i al slags vejr i på grund af den innovative gummiblanding, som griber fat i underlaget på vejen uanset temperaturen. Det unikke og meget stive dækmønster sikrer en god og optimeret levetid på dækket, og det sikrer dig samtidigt god fremkommelighed i snekørsel. Hvis du ønsker kun at med én slags dæk året rundt, er CROSSCLIMATE det dæk, du søger. Det giver dig sikker kørsel på trods af temperaturudsving eller pludselige ændringer i vejret året rundt og imødekommer alle de udfordringer, du møder i din daglige kørsel. Hos Euromaster kan du finde CrossClimate XL, som klarer en højere belastningskapacitet med ekstra forstærkning og flere lag. Michelin er stadigvæk danskernes foretrukne dækbrand, og brandets lange erfaring med dækudvikling har også globalt set gjort Michelin til en af de absolut største spillere på dækmarkedet.

  findCenter

  Find Euromastercenter
  Abonnement

  Jeg vil gerne modtage nyheder fra Euromaster Danmark A/S via følgende medier:

  * Du kan altid let afmelde dig igen - eksempelvis via et enkelt klik i nyhedsbrevet eller via gen.dk.info@euromaster.com. Har du spørgsmål, kan du også altid kontakte os på 87 28 28 28.