Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!

DÆK- OG HJULSKIFT

På alle vores Euromastercentre laver vi dæk- og hjulskift på alle typer af biler - sikkert og hurtigt. Når du skal have monteret dæk på dine fælge, er det vigtigste, at kanten af dækket bliver monteret 100% korrekt på fælgen, og det sørger vi naturligvis altid for. Hvis dækket ikke sidder helt korrekt på fælgen, kan kanttrådsskader opstå, hvilket i sidste ende kan gøre, at dækket eksploderer.

 • (PERSONBIL) Bestil tid her online til hjulskift for medbragte hjul - uanset bilmærke og bilmodel. Vi har liften, værktøjet og mange års erfaring med korrekt og sikker montering af hjul.
  Kr. 134,75
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (PERSONBIL) Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af løse dæk på din personbil - i dit lokale Euromastercenter.
  Kr. 267,25
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (VAREVOGN) Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af komplethjul på din varevogn - i dit lokale Euromastercenter.
  Kr. 139,75
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (VAREVOGN) Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af løse dæk på din varevogn - i dit lokale Euromastercenter.
  Kr. 279,75
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL


SKAL DU KUN SKIFTE TO AF DINE DÆK?
Hvis du kun skal skifte ét sæt dæk ad gangen - altså enten dækkene på forhjulene eller dækkene på baghjulene, anbefaler vi, at du monterer de nyeste dæk på baghjulene.

Det vil sige, at hvis du eksempelvis kun skal udskifte forhjulsdækkene med nye dæk, er det derfor en god idé at bytte rundt, så du monterer de "gamle" dæk på de forreste hjul og de nye dæk på de bagerste hjul.

Når vi anbefaler at køre med de nyeste dæk på baghjulene, skyldes det, at dine chancer for at komme sikkert ud af en baghjulsudskridning afhænger af dine dæk. Skrider du ud på forhjulene, kan du bedre rette op, da bilens ABS-systemer og ESP-systemer er designet til at assistere ved forhjulsudskridninger. Denne samme hjælp har du ikke ved baghjulsudskridninger, og dine handlemuligheder i situationen er derfor meget små.

Hvis dine dæk på baghjulene derimod er nye og helt i orden, er risikoen for en baghjulsudskridning derfor markant mindre på især de våde og kolde veje.


HJULSKIFT OG AFBALANCERING
Vi anbefaler afbalancering af dine hjul ved hvert dæk- og hjulskift, da hjul, der er ude af balance, kan påvirke både din sikkerhed og din brændstoføkonomi.

Hvis rattet ryster, når du kører over en vis hastighed, kan det være et tegn på, at dine hjul ikke er afbalanceret korrekt eller er ude af balance. Det er faktisk ikke så sjældent set, fordi det let kan ske, hvis du eksempelvis rammer en kantsten eller et hul i vejen. Du kan læse meget mere om afbalancering her, og hvad du skal holde øje med.


HAR DU DINE DÆK OPBEVARET HOS OS?
Hvis du har dine dæk opbevaret på et af vores dækhoteller, så sørger vi for at fortælle dig, hvornår det er tid til at skifte mellem sommerdæk og vinterdæk.

Vi behandler naturligvis alle dine personlige oplysninger fortroligt, og du kan være helt sikker på, at vi ikke bruger dit telefonnummer eller dine øvrige oplysninger til andet end at sende dig en sms, når det er tid til sæsonskift. Hvis du ikke ønsker, at vi sender dig en sms, så kan du naturligvis altid afmelde dig dette. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.  

Find dit Naermeste center

Find center