Monteringspakke

Hos Euromaster hjælper vi dig med at få monteret dine dæk korrekt, og vi har gjort det mere overskueligt for dig og samlet hjulskift, montering og afbalancering i én pakke. Vi kontrollerer naturligvis også altid dæktryk, dækmønster og eventuel slitage af dækket, inden vi monterer dine dæk.


Er du kunde hos os?
Bestiller du dæk online eller har du dine dæk opbevaret på et af vores 32 dækhoteller, får du monteringspakken til 220 kroner pr. stk. for personvognsdæk op til 18", 240 kroner pr. stk. for personvognsdæk fra 19", 240 kroner pr. stk. for dæk til SUV/4x4 eller dæk til varevogn.

Husk, at hjulskift er inkluderet i vores tre opbevaringsløsninger: Guldpakken, Sølvpakken og Bronzepakken. I monteringspakken får du:

✔️ Montering af dæk
✔️ Hjulskift
✔️ Afbalancering inkl. vægte
✔️ Optimering 
✔️ Ventil


Skal vi montere dine nye dæk?
Book tid til montering online sammen med dine nye dæk - uanset bilmodel eller bilmærke - hos kundeservice på 87 28 28 28 eller hos dit lokale center. Vi har værktøjet, liften uddannet personale og mange års erfaring med korrekt og sikker montering af hjul. Du kan derfor være helt tryg ved, at dine dæk bliver monteret korrekt. Kig ind til os igen, når du har kørt cirka 100 kilometer med dine nye dæk, så efterspænder vi boltene.


Køber du dæk online?
Når du køber dæk online, skal du være opmærksom på, at denne monteringspakke ikke inkluderet i dækprisen. Den kommer automatisk i din kurv, når du køber dæk - og vælger du så i stedet at bestille afhentning af dine nye dæk i centret, fjerner vi den automatisk igen. Husk, at du altid først betaler i centret.


 

Bestil tid til sæsonskift online hos Euromaster - sæsonskift med komplette hjul eller løse dæk!
Bestil tid til sæsonskift online hos Euromaster - sæsonskift med komplette hjul eller løse dæk!
  • (PERSONBIL • MED DÆK OP TIL 18") Bestil tid her online til hjulskift for medbragte hjul - uanset bilmærke og bilmodel. Vi har liften, værktøjet og mange års erfaring med korrekt og sikker montering af hjul.
    Kr. 109,00
    Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  • (PERSONBIL • MED DÆK OP TIL 18") Tid til sæsonskift? Her kan du bestille tid online til skift af løse dæk på din personbil med dæk op til 18" - i dit lokale Euromastercenter.
    Kr. 245,00
    Ekskl. evt. ekstramaterialer.

Find dit Naermeste center

Find dit nærmeste center