STÅLFÆLGE OG ALUMINIUMSFÆLGE

Hos Euromaster har vi et kæmpe udvalg af både alufælge og stålfælge fra en lang række andre kvalitetsbrands som OZ, SPARCO, MSW, BORBET og AUTEC, så vi er næsten sikre på, at vi kan opfylde din drøm om de perfekte fælge. Er designet vigtigst, kvaliteten eller farven? Mulighederne er praktisk talt er uendelige, og det bedste er, at du, inden du bestiller dine nye fælge hjem, kan prøve dem visuelt på din bil i den smarte fælgkonfigurator online. 


BESTIL DINE NYE FÆLGE HOS EUROMASTER
Klik på mærkerne herunder og find frem til dine nye fælge til bilen. Vi lover ikke, at det bliver let at vælge. Til gengæld er vi klar til at gøre det let for dig at komme ud at køre med dem, når du har besluttet dig. 
Kontakt dit lokale Euromastercenter direkte og bestil dine nye fælge og montering. Du kan også ringe direkte til vores kundeservice på 87 28 28 28. Vi kan normalt få dine fælge hjem fra dag til dag. Vi tager dog forbehold for, at der kan være udsolgte fælge eller fælge med en længere leveringstid, men vi vil altid gøre, hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker. Vi glæder os til at hjælpe dig!
 

Find dit Naermeste center

Find center