ALUMINIUMSFÆLGE FRA DOTZ

DOTZ er et af vores premiumbrands inden for aluminiumsfælge, og fælgene fra DOTZ lever derfor også altid op til de højest mulige kvalitetstandarder. Det sikrer DOTZ ved at opstille en række strenge interne krav og tests, som fælgene skal leve op til og bestå, inden de sættes i produktion.


LÆKKERT DESIGN, HØJ SIKKERHED OG KVALITET
DOTZ fælge er til dig, som ikke kun går op i lækkert design, men også i høj sikkerhed og kvalitet. DOTZ er også en del af Alcargruppen, som er førende inden for fælge i Europa.

Alle underleverandører lever op til de gældende ISO-certificeringer, og fælgene fra DOTZ kontrolleres både løbende i produktionen, og inden de forlader fabrikken. Blandt andet udsættes de for en fortovssimulation og en lang række andre skrappe forhold, som derfor altid sikrer dig en høj og robust kvalitet i dine DOTZ-fælge.


PRØV FÆLGENE PÅ DIN BIL
Hvis du vil se DOTZ-fælgene på din bil, inden du bestiller dem hjem, kan du prøve den smarte fælgkonfigurator på Alcars webside.

Her kan du indtaste din nummerplade, og herefter kan du vælge de fælge, som du gerne vil prøve på din bil. Du kan både vælge farve, mærke, model og årgang på bilenFælgene fra DOTZ er naturligvis også 100% TPMS fit. 


BESTIL FÆLGE FRA DAG TIL DAG
Vi bestiller dine nye alufælge hjem til dig fra dag til dag - på alle hverdage. 
Vi tager forbehold for, at der kan være udsolgte fælge eller fælge med længere leveringstid. Men vi vil naturligvis gøre, hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker, så du kan komme ud at køre med dine nye fælge. 


LEVERING OG MONTERING AF DINE FÆLGE
Dine nye DOTZ alufælge bliver leveret direkte til din lokale Euromaster, hvor du kan afhente dem. Vi monterer naturligvis også fælgene på dine dæk, når du ønsker dette. Du kan booke både fælge og tid til montering af fælge hos vores kundeservice på 87 28 28 28 eller via chat. 


 


 


 

Find dit Naermeste center

Find center