Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!
Book tid online til autoservice - Euromaster Danmark!

AFRENSNING AF FÆLGKANT

Din fælge bliver også påvirket af årstidernes vind og vejr, og de kan på samme måde som eksempelvis dit karosseri ruste. Derfor skal du rense fælgkanten med jævne mellemrum, så der ikke opstår rust på fælgen. Hvis der kommer rust på kanten af fælgene, kan det give utætheder, når dækket eksempelvis skal monteres.

BOOK TID ONLINE 

Du kan booke tid online til afrensning af fælgkanterne - eventuelt i forbindelse med et sæsonskifte, hvor fælgene allerede er taget af bilen, og derfor er nemme at rengøre. I denne service får du afmontering og påmontering af fælgene. Vi fjerner rusten på dine stålfælge og maler dem op igen med rustbeskyttende maling. Har du aluminiumsfælge, sliber vi ir af alufælgene og lakerer dem med rustbeskyttelse. 

Du kan også altid ringe direkte til dit lokale Euromastercenter eller til vores kundeservice på 87 28 28 28 for at bestille tid til afrensning af fælge eller få gode råd til beskyttelse af dine fælge.  


 

Vi monterer dine dæk og fælge - Euromaster Danmark!
Vi monterer dine dæk og fælge - Euromaster Danmark!
 • (PERSONBIL) Dine fælge bliver påvirket af vind og vejr, og kan på samme måde som dit karosseri ruste. Rens med jævne mellemrum fælgkanten, så der ikke opstår rust, da det kan give utætheder, når dækket skal monteres.
  Kr. 239,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL
 • (VAREVOGN) Dine fælge bliver påvirket af årstidernes vind og vejr - og kan på samme måde som f.eks. dit karosseri ruste. Rens med jævne mellemrum fælgkanten, så der ikke opstår rust, som kan give utætheder, når dækket skal monteres.
  Kr. 299,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.

  BESTIL

Find dit Naermeste center

Find center