Stålfælge

Udover de flotte aluminiumsfælge finder du også et udvalg af stålfælge hos Euromaster fra Lemmerz. Stålfælgene fra Lemmerz udvikles og fremstilles, så de er så lette som muligt. Det gør de ved at støbe fælgene med mindst muligt stål der, hvor belastningen fra vejen er mindst.

Stålfælgene bliver produceret af verdens største producent, amerikanske Maxion Wheels, der har mere end 100 års ekspertise og erfaring med udvikling af fælge. De har udviklet et letvægtsdesign, som ikke var muligt for bare få år siden.

I 2018 modtog Maxion sammen med Michelin en CLEPA Innovation Award for deres samarbejde om ACORUS Flexible Wheel, der er ekstra fleksibelt og minimerer skader som følge af påkørsler. 
 

Du får fælge med et minimalt vedligehold
Hvis du går efter et minimalt vedligehold på dine fælge og en robust løsning til både dine sommerdæk og vinterdæk, er stålfælgene fra Maxion et godt valg til dig. Stålfælge kræver generelt et mindre vedligehold end aluminumsfælge, og så kan de piftes op med en hjulkapsel. De hjulkapsler, som vi fører i vores sortiment, passer til alle stålfælge, og de er meget lette at skifte ud, hvis du ønsker dette. 


Pris for Lemmerz stålfælge
Vi har en fast pris på Lemmerz stålfælge i alle vores centre:

13" 4 stk. fra 1.595 kroner 
14" | 4 stk. fra 1.645 kroner
15" | 4 stk. fra 1.795 kroner 
16" 4 stk. fra 2.095 kroner 
17" | 4 stk. fra 2.595 kroner
 Fælge fra dag til dag
Vi bestiller dine nye LEMMERZ stålfælge hjem til dig fra dag til dag. Vi tager forbehold for, at der kan være udsolgte fælge eller fælge med en længere leveringstid, men vi vil altid gøre, hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker.


Dine nye stålfælge bliver leveret til dit lokale Euromastercenter, hvor du kan afhente dem. Vi monterer naturligvis også fælgene på dine dæk, hvis du ønsker dette.
Du booker en tid til montering af fælgene, når du bestiller fælgene i centret eller ved at ringe på 87 28 28 28 eller chatte med vores kundeservice. 

Find dit Naermeste center

Find center