• Forside

FAQ om sporing og 4-hjulsudmåling

Hvis ikke dine dæk er sporet korrekt, giver det dig med det samme en dårlig brændstoføkonomi og dårligere kørekomfort. Oplever du rystelser fra hjulene skyldes det forkert eller manglende afbalancering af dækkene.Hvorfor trækker min bil til siden?

Hvis du synes, at din bil trækker til højre eller venstre, når du slipper rattet, så trænger din bil til en sporing. Hvis dine dæk ikke står korrekt, kan det lave unødigt slid og slide dem skæve. Hvis du har påkørt en kantsten eller et hul i vejen, kan det være med til at gøre, at din bil lige pludselig trækker skævt.


 

Hvorfor står mit rat skævt?

Dit rat kan komme til at stå skævt, hvis du påkører en kantsten eller et stort hul i vejen, da det kan medføre, at bilens styretøj bliver slået ud af "retning".


Det kan også være, at du opdager det, når du kører ud af en rundkørsel, og rattet pludselig står skævt, når du kører lige frem. Bilen kan blive svær at styre, hvis rattet står skævt, og det kan forringe din sikkerhed i trafikken. Derfor anbefaler vi altid at du får tjekket din undervogn efter, hvis du påkører en kantsten eller kører over et stort hul i vejen.


 

Find dit nærmeste center