• Forside
Euromaster - Dæk, autoservice og rådgivning til dig og din bil!
Euromaster - Dæk, autoservice og rådgivning til dig og din bil!

FAQ om syn af bilen


Hvor ofte skal en bil synes?

En bil skal synes hver andet år. Hvis du køber en fabriksny bil, skal den synes første gang efter fire år, og herefter skal den synes hvert andet år.
 

Hvornår skal en bil synes første gang?

En fabriksny bil skal først synes efter fire år fra indregistreringsdatoen.
 

Hvor kan min bil blive synet henne?

Du kan få synet din bil i alle synshaller rundt om i Danmark. Du kan finde din nærmeste synshal her.


Kan jeg selv køre min bil til syn?

Ja, det kan du sagtens, du skal blot køre ind til en synshal. Du skal dog være opmærksom på de nye, skærpede synregler, der trådte i kraft pr. 20. maj. 2018.


Hvornår skal en bil omsynes?

En bil skal omsynes, hvis den har så mange alvorlige fejl, at den bliver erklæret "kan godkendes efter omsyn" eller "ikke godkendt". Fejlene skal herefter udbedres, før bilen kan blive godkendt til syn.
 

Hvad indebærer klargøring til syn hos Euromaster?

Vi gennemgår alle relevante områder på din bil, så du kan være sikker på at bilen er i orden og kan gå igennem syn. Skulle der mod forventning være noget på din bil, som kan forhindre at din bil kan synes, bliver du selvfølgelig kontaktet, og vi laver et tilbud til dig, så du får et overblik over de samlede udgifter. Vi tilbyder desuden også at køre din bil til syn for dig.


Hvad hvis min bil ikke går igennem syn?

Så gennemgår vi meget gerne din bil og hjælper dig med at udbedre de fejl og mangler, der er skyld i at bilen ikke kan synes.


 

Find dit nærmeste center