• Forside
Euromaster - Dæk, autoservice og rådgivning til dig og din bil!
Euromaster - Dæk, autoservice og rådgivning til dig og din bil!

FAQ om TPMS


Hvad er TPMS?

TPMS er et overvågningssystem af dæktrykket, som kan være installeret i fabriksnye biler registreret efter den 1. november 2014. Der sidder sensorer på alle hjulene, som giver dig besked, hvis dine dæk får for lavt tryk eller hurtigt mister luft. Der findes indirekte og direkte TPMS.


Hvad koster det at få skiftet dæk med TPMS?

Det er lidt dyrere at få skiftet eksempelvis dæk, hvis din bil har TPMS, fordi ventilen også skal skiftes ud oveni. Hos os koster det 95,- kroner pr. hjul i tillæg til vores monteringspakke, når du skal have skiftet dæk med TPMS.


Tager det længere tid at få skiftet dæk, når bilen har TPMS?

Det tager kun 10 minutter ekstra at får skiftet dine hjul, hvis du har TPMS.
 

Har min bil TPMS?

Som hovedregel har alle bil der er produceret efter 1. november 2014 TPMS system i bilen. Nogle ældre biler kan dog også have TPMS, vi anbefaler at du kigger i din servicebog, ser efter et ikon i bilens display, eller kontakter dit nærmeste Euromastercenter, for at være sikker på om din bil er udstyret med TPMS.


Hvornår har TPMS anden betydning for mig?

TPMS systemet kan have betydning for dig ved køb af nye fælge og dæk, eller skift af dine hjul. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at din bil er udstyret med TPMS ved køb af dæk og fælge, dog kan mekanikeren ofte også se om bilen er udstyret med TPMS via bilens registreringsnummer.
 

Find dit nærmeste center