• Forside

FAQ om fælge

Når du skal vælge fælge, er der mange ting, du kan overveje og tage stilling til. Vi har samlet svarene på nogle af de spørgsmål, du måske kan støde ind i, inden du vælger.Hvad er forskellen på stålfælge og aluminiumsfælge?

Kort sagt er den udseende og vedligehold. Med alufælge får du flere valgmuligheder i design og udtryk, men til gengæld er de ikke lige så modstandsdygtige og kræver mere vedligehold end stålfælge, der også er et mere økonomisk bevidst valg. (Mange vælger stålfælge til vinterdækkene, da de er mere modstandsdygtige overfor vind og vejr.) Hvorfor skal jeg vælge en stålfælg?

De er meget modstandsdygtige og stort set vedligeholdelsesfrie, og de kan klare alle årstider og mange belastninger. Der er også god mulighed for at udbedre eventuelle skader på stålfælgene.Hvorfor skal jeg vælge en aluminiumsfælg?

Aluminiumsfælgene har mange flotte designs og en perfekt løsning, hvis du vil sætte dit personlige præg på din bil og eksempelvis give den et sporty udtryk. De støbes af en blanding af aluminium og nikkel. En kvalitetsalufælg kan påvirke din brændstoføkonomi positivt.Hvad er en TÜV-godkendelse?

Med TÜV-godkendelsen (Technischer Überwachungsverein) er fælgene testet på blandt andet styrke og levetid. Godkendelsen startede i Tyskland i 1872 som en organisation, der skulle inspicere dampkedler. Siden er den blevet en international udbyder af teknisk service og certificering, så du er sikret kvalitet og sikkerhed i dine produkter. (I nogle tilfælde er TÜV-godkendelsen dog ikke nok, da det er nationale regler, der gælder.)Hvad er en ISO-certificering?

Den betyder, at der leves op til en af verdens mest udbredte ledelsesstandarder, der optimerer processer og giver øget effektivitet og produktivitet i virksomheder verden over. Euromasters fælgeleverandør er ISO 9001-certificeret. Certificeringen tildeles årligt og sikrer kontinuerligt høj kvalitet hos vores leverandører. Mange af vores leverandørers underleverandører og samarbejdspartnere lever også op til ISO 14001, som blandt andet sikrer så lille en belastning af miljøet i produktionen som muligt og miljørigtig ledelse.

Find dit nærmeste center