Vind drømmerejse til Formel 1

 

Formel-1-rejse-pirelli-abu-dhabi.jpg


Nu kan du vinde din ultimative drømmerejse til Formel 1 i Abu Dhabi! I samarbejde med Pirelli udlodder vi nemlig 2 x 1 VIP-billet til det fantastiske sæsonafslutningsløb i november 2018. Hver VIP-billet med transport, forplejning og overnatning har en værdi af hele kr. 50.000.

Skal du vinde den helt unikke og eksklusive Formel 1 oplevelse, du ikke kan købe dig til? Så læs lige herunder, hvordan du deltager.  

 

Vind en VIP-billet til Formel 1

Køb fire dæk fra Pirelli inden 20. juni 2018 for at deltage i konkurrencen om en af de to VIP-billetter til Formel 1 i Abu Dhabi.

Efterfølgende skal du sende os et billede af din faktura til os - og så er du med i konkurrencen om en VIP-billet! 

 

Sådan deltager du i konkurrencen

1. Køb fire nye dæk Pirellidæk hos Euromaster. 
Du kan booke dine nye dæk online her - eller bestille dem hos dit lokale Euromastercenter.

2. Gem din købskvittering. 
Når du henter dine dæk i dit Euromastercenter, får du en købskvittering. Tag et billede af denne kvittering. 

3. Send os en mail inden 20. juni med et billede af din købskvittering. 
Send os et billede af din originale købskvittering til vind.med@euromaster.com. Husk at skrive dit fulde navn og et telefonnummer, som vi kan fange dig på, hvis du skulle blive den heldige vinder af en VIP-billet!

4. Du er nu med i konkurrencen.
Vi sender dig en bekræftelse på din deltagelse i konkurrencen inden for 48 timer efter, at vi har modtaget din e-mail med billede af din købskvittering. 

 

Deltag inden 20. juni 2018

Vi skal modtage din e-mail med billedet af din købskvittering senest den 20. juni 2018. Det vil altså sige, at du skal have afhentet dine nye Pirellidæk i dit lokale Euromastercenter senest onsdag den 20. juni 2018. 

Vi trækker en vinder torsdag den 21. juni 2018 - blandt alle korrekte deltagelser, der er modtaget på e-mailadressen vind.med@euromaster.com i perioden fra den 1. marts 2018 til til og med onsdag den 20. juni 2018. 

 

Kun hos Euromaster

I samarbejde med Pirelli udlodder vi 2 x 1 VIP-billet med overnatning, transport og forplejning til det fantastiske Abu Dhabi sæsonafslutningsløb i november 2018.

Konkurrencen i samarbejde med Pirelli udloddes kun hos Euromaster. 

 

Det med småt

Vi udtrækker vinderne tilfældigt blandt alle, som har deltaget, og som opfylder betingelserne for deltagelse: 
 

  • Vinderne har købt og betalt fire Pirellidæk fra Euromaster i perioden den 1. marts 2018 til og med den 20. juni 2018. 
     
  • Vinderne har indsendt et billede af den originale købskvittering til os. 
     

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Hvis du skulle ønske at overdrage præmien til en anden, kan dette under særlige omstændigheder lade sig gøre. For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år på rejsetidspunktet.  

Konkurrencen udbydes af Euromaster Danmark A/S i samarbejde med Pirelli. Konkurrenceperioden løber fra den 1. marts 2018 til og med den 20. juni 2018. Ansatte i Euromaster Danmark A/S og medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. 

Vi kontakter vinderne umiddelbart efter udtrækningen via telefon og/eller e-mail. Får vi ikke kontakt med en vinder inden for 7 dage efter vores første forsøg på at opnå kontakt med vinderen, forbeholder vi os retten til at udtrække en ny vinder. 

Vinderne får direkte besked og offentliggøres her på siden umiddelbart efterfølgende. 

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte dit lokale Euromastercenter, ringe på 87 28 28 28 eller kontakte marketingafdelingen her

 

Vi glæder os til at se dig i et af vores centre :-)

 

Dæk fra Pirelli

 

Vind-rejse-formel-1-abu-dhabi.jpg

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online